Ποιοι Είμαστε

Ο Στόχος μας

Η iziPen είναι ένας οργανισμός με ξεκάθαρο όραμα αλληλεγγύης που πάνω από όλα νοιάζεται για όλους τους χρήστες του και αυτό το αποδεικνύει με το να μην κερδοσκοπεί για τις υπηρεσίες που παρέχει. Η χρήση της ιστοσελίδας μας είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους φοιτητές αλλά και για τους writers μας. Το μόνο μας κέρδος είναι μία ελάχιστη προμήθεια που συλλέγουμε από τους writers για την συντήρηση και λειτουργικότητα της πλατφόρμας μας και μόνο από κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία. Οι writers μας μένουν ευχαριστημένοι με την υποστήριξή μας σε σχέση με τις υπέρογκες προμήθειες που τους επιβάλουν όλα τα φροντιστήρια και άλλοι συντελεστές. Για αυτό και μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους την υψηλότερη δυνατή ποιότητα συγγραφής στην χαμηλότερη τιμή χωρίς μεσολαβητές. Η iziPen έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα φοιτητών που δυσκολεύονταν να ολοκληρώσουν όλες τις εργασίες τους εντός της προθεσμίας τους και ταυτόχρονα να εκπληρώσουν όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους όπως δουλειά, ταξίδια και ξεκούραση. Για να τα καταφέρουν λοιπόν και χωρίς να προβούν στην αγορά αντιγραμμένων εργασιών, αποφάσισαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο για τον ίδιο σκοπό. Ο καθένας βοηθούσε με τις εργασίες της ομάδας στο αντικείμενο που ήξερε καλύτερα. Ύστερα από λίγους μήνες η ιδέα αυτής της αλληλοϋποστήριξης είχε καταφέρει να μεγαλώσει την ομάδα των μαθητών τόσο ώστε η προσφορά να ξεπερνάει τη ζήτηση. Έτσι, η τακτική τους εξαπλώθηκε και σε περισσότερα πανεπιστήμια και οι φοιτητές αποφάσισαν να επεκτείνουν την ιδέα τους διαδικτυακά. Σήμερα, η iziPen έχει καταφέρει να επεκταθεί και σε άλλες χώρες όπου παρέχει υπηρεσίες συγγραφής πτυχιακών και επαγγελματικών εργασιών σε διάφορες γλώσσες όπως Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά κ.α.

Η Ιστορία μας

Η φιλοσοφία πίσω από την ιδέα της iziPen δεν έχει σκοπό την κερδοσκοπία κάποιων ή την εκμετάλλευση κάποιων άλλων. Όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση σήμερα και πάντα θα υπάρχει λύση για αυτούς που παράλληλα δουλεύουν, δυσκολεύονται με ένα μάθημα ή απλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για τον εαυτό τους. Παράλληλα οι Writers μας είναι άνθρωποι που απολαμβάνουν να αξιοποιούν το ταλέντο τους στην έρευνα και δημιουργική γραφή εκθέσεων και εργασιών. Το μεγαλύτερο τους προτέρημα είναι ότι έχουν την ευελιξία να εργάζονται από όπου και όποτε θελήσουν, ώστε να αξιοποιούν τον χρόνο τους μέσα στην ημέρα για να καταφέρουν να παρέχουν την καλύτερη ποιότητα σε ακαδημαϊκές αλλά και επιχειρησιακές εργασίες και έρευνες για τους πελάτες τους.

Ο λόγος που μας αρέσει αυτό που κάνουμε; Με τις υπηρεσίες μας καταφέρνουμε κάθε φορά να διευκολύνουμε την ζωή φοιτητών κάθε ηλικίας και να τους δίνουμε την ευκαιρία να απολαύσουν την φοιτητική τους ζωή. Την ίδια στιγμή βοηθάμε όλο και περισσότερους συγγραφείς κάθε ειδικότητας να μετατρέψουν το πάθος τους σε επάγγελμα. Τους δίνουμε τη δυνατότητα να εργάζονται για τον εαυτό τους και να κερδίσουν χρήματα χωρίς να πληρώνουν υπέρογκες προμήθειες σε μεσολαβητές ώστε να υλοποιούν οποιασδήποτε φύσης εργασίες, διατριβές, έρευνες και εκθέσεις, ευχάριστα και αποτελεσματικά. Η iziPen αποσκοπεί στην δημιουργικότητα και εφευρετικότητα των εκπονητών της και όχι στην αντιγραφή και μεταπώληση ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας. Το κίνητρο μας είναι η ικανοποίηση που προσφέρουμε σε όλους τους χρήστες μας κάθε μέρα και η ανταμοιβή μας… τα θετικά σας σχόλια!

Αξιολογήσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Προσωπικά Δεδομένα. Το κατάλαβα