Γίνε Επαγγελματίας Ακαδημαϊκός writer

Είσαι επαγγελματίας συγγραφέας και αγαπάς το writing;

Αν κουράστηκες να πληρώνεις υπέρογκες προμηθείς σε φοιτητικά φροντιστήρια και άλλους μεσολαβητές, εδώ έχεις την ευκαιρία να δουλεύεις για τον εαυτό σου ως ελεύθερος επαγγελματίας όποτε και από όπου εσύ θέλεις. Έλα στην ομάδα ακαδημαϊκών εκπονητών της iziPen σήμερα και μετέτρεψε το πάθος σου σε κερδοφόρο επάγγελμα. Γίνε writer απολύτως δωρεάν, έλεγξε όλες τις παραγγελίες από σπουδαστές και επαγγελματίες και δώσε την προσφορά σου σε αυτές που σε ενδιαφέρουν.

 

 

Πως δουλεύει :

Η iziPen κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις απ' όπου και αν βρίσκεσαι και όποια στιγμή θελήσεις.

Για να ξεκινήσεις θα χρειαστεί να κάνεις την εγγραφή σου ως writer και να δημιουργήσεις το προφίλ σου με τα προσωπικά στοιχεία σου, το αντικείμενο συγγραφής σου και περισσότερες πληροφορίες για την εμπειρία και τις δεξιότητες σου. Όσες περισσότερες πληροφορίες γράψεις στο προφίλ σου, τόσο περισσότερο δίνεις την ευκαιρία στους πελάτες μας να σε εμπιστευτούν για τη συγγραφή της πτυχιακής και όχι μόνο εργασίας τους. Πριν ξεκινήσεις την εγγραφή σου είναι απαραίτητο να έχεις ένα λογαριασμό PayPal για τις επιτυχείς πληρωμές σου από την iziPen.

Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου θα μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου για να δεις όλες τις νέες παραγγελίες και να δώσεις την προσφορά σου μόνο σε αυτές που καλύπτουν τα κριτήρια σου. Για τη δική σου ευκολία, για κάθε νέα παραγγελία που ανεβαίνει στο αντικείμενο της συγγραφής σου μπορείς να επιλέξεις να λαμβάνεις μία ειδοποίηση μέσω email. Για κάθε προσφορά που δίνεις για τη συγγραφή μιας εργασίας, ο πελάτης ενημερώνεται αυτόματα και μπορεί να ξεκινήσει μία online συνομιλία μαζί σου για να συζητήσετε της ανάγκες της φοιτητικής εργασίας του ή να αγοράσει κατευθείαν την προσφορά σου. Για να ξεκινήσεις μία εργασία με έναν πελάτη θα πρέπει πρώτα ο πελάτης να αγοράσει την προσφορά σου στην iziPen προκαταβολικά ώστε να είσαι καλυμμένος/η πως η πληρωμή σου θα πραγματοποιηθεί με την παράδοση της εργασίας προς τον πελάτη. Με κάθε ολοκλήρωση αγοράς μίας προσφοράς σου θα λαμβάνεις αυτόματα μία ειδοποίηση μέσω email και η παραγγελία θα μεταφέρεται αυτόματα στην καρτέλα “Κερδισμένες Παραγγελίες” στο προφίλ σου.

 

 Δίπλα από κάθε κερδισμένη παραγγελία εμφανίζεται μία μπάρα προόδου όπου μπορείς να ενημερώνεις τον πελάτη σου για την εξέλιξη της δουλειάς σου με 30%, 70% αλλά και 100% με την ολοκλήρωση και παράδοση της. Ολοκλήρωσε τη δουλειά σου πριν την προθεσμία που έχει θέσει ο πελάτης σου συμπληρώνοντας την μπάρα προόδου ως 100% και αυτό ήταν όλο… μέσα σε 10 ημέρες θα παραλάβεις την πληρωμή σου αυτόματα μέσω PayPal. Μόνο θυμήσου, στην iziPen δεσμεύεσαι να παραδόσεις μόνο αυθεντικές πρωτότυπες εργασίες που έχεις συγγράψει ο ίδιος και απαγορεύεται η χρήση αντιγραφής ή λογοκλοπής. Μετά από την παράδοση κάθε εργασίας εσύ και ο πελάτης μπορείτε να βαθμολογήσετε και να αφήσετε ένα σχόλιο για την εμπειρία σας.

Και τέλος μην ξεχνάς… Είναι απαραίτητο να αποσύρεις την προσφορά σου για κάθε παραγγελία που δεν είσαι διαθέσιμος να αναλάβεις πλέον, καθώς οι πελάτες μπορούν να αποδεχτούν μια ανοιχτή προσφορά και να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους ανά πάσα στιγμή.

 

 

Πρόοδος και Επικοινωνία :

Αφού δώσεις την προσφορά σου σε μία παραγγελία, ο πελάτης μπορεί να ανοίξει μία chat συνομιλία μαζί σου για να συζητήσετε τις ανάγκες της εργασίας του. Οι writers δεν επιτρέπεται να ξεκινήσουν μία chat συνομιλία με έναν πελάτη παρά μόνο εάν ο πελάτης ολοκληρώσει την αγορά μίας προσφοράς. Στη σελίδα μηνυμάτων (chat) εσύ και ο πελάτης σου θα μπορείτε να ανταλλάζετε μηνύματα και να επισυνάπτετε πολλαπλά αρχεία με μέγιστο όριο μεγέθους 15ΜΒ. Για κάθε κερδισμένη παραγγελία θα εμφανίζεται δίπλα από τη συνομιλία σου με τον πελάτη η επιλογή ενημέρωσης της μπάρας προόδου, με την οποία θα τον πληροφορείς για την εξέλιξη της δουλειάς σου.

Υπάρχουν τρία στάδια εξέλιξης που μπορείς να ενημερώσεις τους πελάτες σου, συμπληρώνοντας την μπάρα προόδου για κάθε εργασία. 30% όταν έχεις ολοκληρώσει το 1/3 της εργασίας, 70% όταν έχεις ολοκληρώσει τα 2/3 της εργασίας, και 100% για να παραδώσεις την εργασία ολοκληρωμένη. Για την κάθε επιλογή θα χρειαστεί να ανεβάσεις και τα ανάλογα συνημμένα αρχεία με τη δουλειά σου.

Και για την ασφάλειά σου μην ξεχνάς… ο πελάτης έχει ήδη προπληρώσει για την παραγγελία του στην iziPen πριν ακόμα ξεκινήσεις να δουλεύεις στην εργασία του!

 

 

Χρεώσεις / Προμήθειες :

Κουράστηκες να επιβαρύνεσαι με προμήθειες από φοιτητικά φροντιστήρια και ενδιάμεσους μεσολαβητές; Λοιπόν είναι αλήθεια… η iziPen δεν κερδοσκοπεί από τις υπηρεσίες της!

Τώρα μπορείς να δουλεύεις ως ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς να ανησυχείς για τη διαδικασία έκδοσης παραστατικών και λοιπών εισφορών καθώς εμείς αναλαμβάνουμε πλέον τα πάντα για κάθε συναλλαγή σου με έναν πελάτη.

Για κάθε νέα παραγγελία που θα κερδίζεις στην πλατφόρμα μας, η iziPen θα εκδίδει και αποστέλλει αυτόματα τη νόμιμη απόδειξη στον πελάτη σου φορολογώντας αποκλειστικά και μόνο την εταιρία μας. Η iziPen καταργεί την προμήθεια της για όλους τους πελάτες και writers και στο εξής θα παρακρατεί από την πληρωμή του writer μόνο την αξία φόρου (ΦΠΑ) 24% από τη συνολική αξία κάθε συναλλαγής. Το έψαχνες;… το κάναμε για εσένα ξεκάθαρα χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα!

Η αφαίρεση προμήθειας 24% θα γίνεται αυτόματα από την τελική αξία της εργασίας κατά την πληρωμή προς τον writer.

 

 

Ασφαλείς Πληρωμές :

Η διαδικασία πληρωμής ενός writer είναι πολύ πιο απλή από όσο νομίζεις!

Αφού ολοκληρώσεις μία παραγγελία ως 100% ανεβάζοντας τα απαραίτητα αρχεία, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή σου από την iziPen. Για λόγους ασφαλείας δίνουμε σε όλους τους πελάτες μας ένα περιθώριο ώστε να ελέγξουν τη δουλειά του writer και να αιτηθούν τυχών αλλαγές και διορθώσεις. Έπειτα η πληρωμή του κάθε writer δρομολογείται να πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω PayPal δέκα (10) ημέρες μετά την παράδοση μιας εργασίας. Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος και πιο διαδεδομένος τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σου από την iziPen, θα λάβεις μία ειδοποίηση μέσω email και τα χρήματα θα εμφανιστούν στον PayPal λογαριασμό σου την ίδια στιγμή. Έπειτα θα μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σου από τη διαχείριση του PayPal προφίλ σου.

*Σημείωση: Για λόγους ασφαλείας η πλατφόρμα μας δεν δέχεται εγγραφές από writers χωρίς PayPal email για τις επιτυχείς πληρωμές σε αυτούς. Σε περίπτωση που ολοκληρώσεις την εγγραφή σου παραλείποντας την εισαγωγή του PayPal email σου, ο λογαριασμός σου δεν θα ενεργοποιηθεί. Δεν έχεις λογαριασμό PayPal; Κάνε κλικ στο παρακάτω οδηγός δημιουργίας λογαριασμού PayPal και ακολούθησε τα απλά βήματα για να φτιάξεις ένα λογαριασμό εντελώς δωρεάν.

*Η ομάδα της iziPen δεν θα σου ζητήσει ποτέ επιπλέον προσωπικά στοιχεία όπως τον κωδικό για το PayPal λογαριασμό σου ή τα στοιχεία της Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας σου. Σε περίπτωση που σου ζητηθούν περαιτέρω προσωπικά στοιχεία εκ μέρους της iziPen, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα.

 

 

Εχεμύθεια και Εμπιστοσύνη :

Νιώσε ασφαλής εδώ! Οι προσωπικές σου πληροφορίες θα είναι προστατευμένες.

Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή και δεν θα διαρρεύσουν ποτέ σε τρίτους. Η iziPen είναι μια εταιρία εγγεγραμμένη στο ICO (Information Commissioner’s Office) με αναφορά εγγραφής ZA135722 και είμαστε δεσμευμένοι από τους Αγγλικούς και Ευρωπαϊκούς νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR.

 

 

Σχόλια και Βαθμολογία :

Όσο πιο σκληρά δουλεύεις – τόσο πιο πολλά κερδίζεις. Η καλύτερη στρατηγική για να χτίσεις ένα ισχυρό προφίλ και να κερδίζεις την εμπιστοσύνη και των πιο διστακτικών πελατών!

Όσο πιο καλή δουλειά παραδίδεις στους πελάτες σου, τόσο πιο υψηλές οι βαθμολογίες και τα σχόλια που θα λαμβάνεις στο προφίλ σου για κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία. Κάθε φορά που θα παραδίδεις μια εργασία, θα λαμβάνεις ένα σχόλιο και μία βαθμολογία από 1 έως 5 αστέρια για την δουλειά σου. Έτσι δίνεις τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες να εμπιστευτούν την ποιότητα των υπηρεσιών σου και να αποφασίσουν να προσλάβουν εσένα. Η συμβουλή μας; Μείνε σε διαρκή επαφή με τον πελάτη σου καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας, ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες του, κάνε ένα τελευταίο έλεγχο στην έκθεση σου για τυχών ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη… και το πιο σημαντικό από όλα, μην υπερβείς ποτέ την προθεσμία παράδοσης μιας πτυχιακής ή μεταπτυχιακής εργασίας.

 

 

Πριν την εγγραφή σου ως writer, είναι απαραίτητο να αφιερώσεις τον κατάλληλο χρόνο για να διαβάσεις τους “Όρους και Προϋποθέσεις για writers”. Η πολιτική της iziPen είναι πολύ αυστηρή για την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρονται από όλους τους συνεργάτες μας και σε περίπτωση παραβίασης της επιβάλλονται σοβαρές κυρώσεις.

 

Απόλαυσε την εμπειρία του απόλυτου writer και take it izi…

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Προσωπικά Δεδομένα. Το κατάλαβα