Προσφορά Χριστουγέννων με 10% έκπτωση σε όλες τις εργασίες – ΕΛΗΞΕ

Προσφορά Χριστουγέννων από την iziPen

Αυτό είναι το νέο Χριστουγεννιάτικο Δώρο της iziPen για φοιτητές και μόνο, με έκπτωση σε κάθε νέα παραγγελία σου. Ανέβασε σήμερα την παραγγελία σου για να επωφεληθείς από την προσφορά μας και κέρδισε 10% επιστροφή χρημάτων στην κάρτα σου με την ολοκλήρωση της αγοράς σου. Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραγγελίες σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, ανεξαρτήτως σχολής και θέματος.

Ανέβασε την παραγγελία σου δωρεάν, διάλεξε τον κατάλληλο writer για τις ανάγκες της πτυχιακής σου και με την ολοκλήρωση της αγοράς σου θα λάβεις αυτόματα 10% επιστροφή χρημάτων στην κάρτα με την οποία ολοκλήρωσες την αγορά της εργασίας σου. Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραγγελίες μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου αυστηρά, χωρίς κανένα όριο στην τιμή της εργασίας σου από πτυχιακές εργασίες μέχρι και την πιο απαιτητική μεταπτυχιακή διατριβή σου.

Τρόπος εξαργύρωσης: Μόλις ολοκληρώσεις την αγορά οποιασδήποτε προσφοράς ενός writer μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, η ομάδα μας θα σου επιστρέψει το 10% της συνολικής αξίας στην κάρτα με την οποία ολοκλήρωσες την αγορά της εργασίας σου. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα σου μέσα στις επόμενες 24 ώρες από την αγορά σου και θα εμφανιστεί στο λογαριασμό σου μέσα στις επόμενες 2-3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την τράπεζα σου.

Για παράδειγμα, βρήκες τον κατάλληλο ακαδημαϊκό writer για τη συγγραφή της φοιτητικής εργασίας σου και αγόρασες την προσφορά του με συνολική αξία 200€. Η ομάδα μας αυτόματα θα σου επιστρέψει 20€ στην κάρτα με την οποία πραγματοποίησες την αγορά σου και τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σου ως μερική επιστροφή χρημάτων (10% από την τελική αξία της αγοράς σου). Τόσο απλά και ξεκάθαρα, χωρίς περιορισμούς και λοιπές διαδικασίες.

Τι περιμένεις λοιπόν; Εάν χρειάζεσαι βοήθεια με την εκπόνηση της πτυχιακής σου και ψάχνεις έναν αξιόπιστο επαγγελματία να σε αναλάβει… Βρήκες το σωστό online φροντιστήριο με ακόμα πιο χαμηλές Χριστουγεννιάτικες τιμές για κάθε απαιτητική εργασία!

Ανέβασε την παραγγελία σου εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *