Νέος διαγωνισμός για δύο δωροεπιταγές Public των 20€

Κέρδισε δύο δωρό-επιταγές από τα Public.

Θέλεις να μπεις και εσύ στη μεγάλη GIVEAWAY κλήρωση για 2 δωροεπιταγές Public των 20€ και έκπτωση 15% στην επόμενη παραγγελία σου με έναν writer; Άφησε την αξιολόγηση σου για τις υπηρεσίες μας στη σελίδα μας στο Gοοgle και πάρε μέρος αυτόματα. Οι δύο νικητές του διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019. Για να αφήσεις την αξιολόγηση σου κάνε κλικ εδώ.

Πιο αναλυτικά… Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις κριτικές των χρηστών μας, η iziPen διοργανώνει μία κλήρωση όπου θα συμμετέχουν αυτόματα όσοι αφήσουν την αξιολόγησή τους στη Google σελίδα μας μέχρι και τις 28/11/2019. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι πελάτες ή writers ή ακόμα και νέοι πελάτες που δεν έχουν ολοκληρώσει την αγορά μίας παραγγελίας στην πλατφόρμα μας. Με τη λήξη του διαγωνισμού οι δύο νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για να τους αποσταλεί η δωροεπιταγή Public αξίας 20€ αλλά ταυτόχρονα θα τους παρέχεται και έκπτωση 15% για την επόμενη παραγγελία τους στην izipen.gr. Η ανακοίνωση των 2 νικητών θα γίνει με την δημοσίευση μόνο του username τους στην iziPen για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων τους.

Τι περιμένεις λοιπόν; Άσε και εσύ τη δική σου αξιολόγιση για τις υπηρεσίες μας μέσω Google και μπες αυτόματα στη κλήρωση!

Νέος Διαγωνισμός για 2 δωροεπιταγές Public αξίας 20€

Όροι Χρήσης και Συμμετοχής Διαγωνισμού iziPen:

H εταιρία IZIPEN LTD (καλούμενη εφεξής ως iziPen) με την ιστοσελίδα izipen.gr – πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητικών εργασιών, διοργανώνει αυτή την κλήρωση / διαγωνισμό (καλούμενο εφεξής ως “Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι “Όροι»). Η Διοργανώτρια εταιρία έχει ενημερώσει όλους τους υποψήφιους συμμετέχοντες μέσω της Αρχικής Σελίδας iziPen, της Σελίδας Σύνδεσης Λογαριασμού και το Φοιτητικό Blog iziPen, για το Διαγωνισμό που θα λάβει μέρος εντός των επόμενων ημερών.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται έως και την Πέμπτη 28/11/2019 και ώρα 18:00μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από την κλήρωση εξαιρούνται οι υπάλληλοι της  Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

Για τη συμμετοχή, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος, αλλά οι χρήστες θα πρέπει να έχουν περιηγηθεί στην ιστοσελίδα της iziPen για να αξιολογήσουν θετικά την εμπειρία τους. Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, οι χρήστες θα μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση αυτόματα με τον παρακάτω τρόπο:

Στην προσωπική σελίδα της iziPen στη Gοοgle, βάζοντας μία αξιολόγηση υψηλότερη των τεσσάρων αστεριών, με μία αληθής κριτική από την εμπειρία τους στη χρήση των υπηρεσιών μας. Δεν γίνονται δεκτές κριτικές υβριστικές, προσβλητικές, αντίθετες στο νόμο και στα χρηστά συναλλακτικά ήθη, αλλά και ψευδείς ή χλευαστικοί σχολιασμοί.

Δώρο του διαγωνισμού: Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων θα κληρωθούν δύο δωροεπιταγές αξίας €20 για αγορές ΜΟΝΟ από τα Public σε δύο τυχερούς νικητές. Οι δύο νικητές θα κερδίσουν επιπρόσθετη έκπτωση 15% στην επόμενη παραγγελία που θα ολοκληρώσουν με έναν writer μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

Όροι Εξαργύρωσης Δώρου: Οι δύο δωροεπιταγές Public θα πρέπει να εξαργυρωθούν μέχρι τις 28/2/2020. Οι νικητές του διαγωνισμού θα παραλάβουν τον φάκελο με την δωροεπιταγή στην προσωπική διεύθυνση τους με συστημένη αποστολή αλληλογραφίας μέσω ΕΛΤΑ ή άλλης εταιρίας courier.

Η επιπρόσθετη έκπτωση 15% στην επόμενη παραγγελία των νικητών μέσω iziPen ισχύει για τις επόμενες 30 ημέρες (έως 28/12/2020) και για παραγγελίες έως 150€. Για την εξαργύρωση της έκπτωσης, ο (νικητής) πελάτης θα πρέπει να αγοράσει τη συνολική αξία της παραγγελίας του και έπειτα θα γίνει επιστροφή χρημάτων αξίας 15% στην κάρτα με την οποία πραγματοποίησε την πληρωμή του.

*Σε περίπτωση που ο νικητής του διαγωνισμού είναι writer της πλατφόρμας izipen.gr, η επιπλέον έκπτωση 15% δεν θα ισχύει.

Οι 2 νικητές θα ανακηρυχθούν κατόπιν κλήρωσης από τα ηλεκτρονικά συστήματα της izipen.gr που εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση σε αυτή.

Η επικοινωνία με τους νικητές θα γίνει με προσωπικό σχόλιο στους νικητές και θα ανακοινωθούν επίσημα σε αυτή τη σελίδα, για 48 ώρες. Αν κάποιος νικητής δεν δεχθεί το δώρο ή δεν ανταποκριθεί σε διάστημα 48 ωρών μετά την κλήρωση, η iziPen θα επικοινωνήσει με τον πρώτο (επόμενο) επιλαχόντα. Αν ο πρώτος (1ος) επιλαχών δεν ανταποκριθεί ακολούθως σε διάστημα 48 ωρών, η iziPen θα επικοινωνήσει με τον επόμενο επιλαχόντα. Σε περίπτωση που η επικοινωνία δεν καταστεί δυνατή με κανέναν από τους επιλαχόντες, τότε το Δώρο θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ. Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, αριθμός κινητής τηλεφωνίας και διεύθυνση) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του Δώρου.

Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήματα.

Κάθε νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Με επιφύλαξη των παραπάνω οριζόμενων, άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την iziPen να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού Δώρου, ή να το ανακαλέσει. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από την εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 με σκοπό και στα πλαίσια της διενέργειας του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Γενικών Όρων, χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω χρέωση ή διαδικασία.  Οποιοσδήποτε δε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της παράδοσης και παραλαβής των δώρων, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις (β) σε περίπτωση που η συµµετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, (γ) σε περίπτωση που η συµµετοχή του αποτελεί, κατά την κρίση της Διοργανώτριας, αυτή καθ’ εαυτή προϊόν παράνοµης τεχνικής επιρροής στα συστήµατα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέµιτης παρεµβολής του συµµετέχοντα ή τρίτου, (δ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές, (ε) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας µε το νικητή σε εύλογο χρονικό διάστηµα µετά από την κλήρωση, αποβεί άκαρπη, (στ) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ως ανωτέρω καθορίζεται ή παρουσιασθεί καθυστερηµένα στην αξιοποίηση του δώρου. Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συµµετοχής εκάστου νικητή το δικαίωµά του στο δώρο το αποκτά ο αµέσως επόµενος αναπληρωµατικός, όπως αυτός ανακηρύχθηκε από την κλήρωση κατά τη χρονική σειρά ανάδειξης του.

Μπορείτε να πάρετε μέρος αφήνοντας την κριτική σας κάνοντας κλικ εδώ.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *