Ιδιωτικά ΙΕΚ σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και υπόλοιπη Ελλάδα

Αναλυτική λίστα ΙΕΚ

Εάν τελειώνεις φέτος το Λύκειο και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι θέλεις να σπουδάσεις, μην ανησυχείς. Ο παρακάτω οδηγός με όλα τα Ιδιωτικά ΙΕΚ στην Ελλάδα θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο εκπαιδευτικό ίδρυμα για να σπουδάσεις την ειδικότητα των ονείρων σου.

Τι είναι τα ΙΕΚ

Καταρχάς, τα  ΙΕΚ ή αλλιώς Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, ανήκουν στη μετά-δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Φοιτούν απόφοιτοι λυκείου ή απόφοιτοι και σπουδαστές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η διάρκεια της φοίτησης είναι τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης καθώς και ένα εξάμηνο έμμισθης ή άμισθης πρακτικής. Ο απόφοιτος του ΙΕΚ αποκτά τη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης. Έπειτα, συμμετάσχει στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ και λαμβάνει το δίπλωμα ή πτυχίο. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα ιδιωτικά ΙΕΚ στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου σε κάποιο κολλέγιο μην παραλείψεις να ελέγξεις την αναλυτική λίστα με όλα τα κολλέγια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και υπόλοιπη Ελλάδα που ετοιμάσαμε για εσένα.

ΙΕΚ ΑΚΜΗΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ λειτουργεί από το 1972 στην Ελλάδα. Βρίσκεται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στον Πειραιά, στη Λάρισα, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Ρόδο. Στο συγκεκριμένο ΙΕΚ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε επαγγέλματα τουρισμού, υγείας, ΜΜΕ, παιδαγωγικά, αισθητική, μόδα, Η/Υ, ηχοληψία και μουσική τεχνολογία. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ειδικότητα σε τεχνικά επαγγέλματα, εφαρμοσμένες τέχνες και οπτικοακουστικά.

ΙΕΚ ΑΚΤΟ & ANKO

Εάν ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις κάτι σχετικό με την τέχνη, τότε ο εκπαιδευτικός όμιλος ΑΚΤΟ είναι ο κατάλληλος για εσένα. Εκεί, προσφέρονται μαθήματα στις Εφαρμοσμένες Τέχνες. Βρίσκεται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Εάν από την άλλη θέλεις να ασχοληθείς με τα τουριστικά επαγγέλματα, τότε το ιδιωτικό ΙΕΚ ΑΝΚΟ είναι κατάλληλο για εσένα. Στις εγκαταστάσεις του σε Κω και Ρόδο μπορείς να σπουδάσεις μαγειρική, ζαχαροπλαστική, αρτοποιία, hotel management καθώς και αισθητική άκρων.

ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ μπορείς να διαλέξεις έναν από τους 19 διαφορετικούς τομείς σπουδών. Στον τομέα του επισιτισμού, μπορείς να επιλέξεις την ειδικότητα του μάγειρα, του αρτοποιού, του ζαχαροπλάστη ή του τυροκόμου.

Στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού, υπάρχουν οι ειδικότητες του προπονητή καθώς και του στελέχους διοίκησης και οικονομίας στον αθλητικό και στον πολιτιστικό τομέα. Εάν επιλέξεις τον τομέα της οικονομίας και της διοίκησης, μπορείς να ειδικευτείς στο marketing, στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, στο μηχανογραφημένο λογιστήριο κλπ.

Επιπλέον, στο ίδιο ΙΕΚ, υπάρχουν οι τομείς των ναυτιλιακών, των σπουδών της υγείας, της ομορφιάς, των παιδαγωγικών, της μηχανολογίας, της πληροφορικής, των ΜΜΕ και ηχοληψίας, της διαιτολογίας, των καλλυντικών, των εφαρμοσμένων τεχνών, της ηλεκτρολογίας, των δομικών κατασκευών και της αγροτικής κατάρτισης με πλήθος ειδικοτήτων. Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ βρίσκεται στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη και στη Γλυφάδα.

ΙΕΚ ΑΞΙΑ

Το ΙΕΚ ΑΞΙΑ που βρίσκεται στην Αθήνα, ειδικεύεται στο τομέα της υγείας και πρόνοιας (βοηθός ραδιολογίας, βοηθός φυσικοθεραπείας, βοηθός νοσηλευτικής γενικής νοσηλείας, χειρουργείου και ΜΕΘ, βοηθός ιατρικών εργαστηρίων και βοηθός φαρμακείου), στον τομέα της διοίκησης (στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας, στέλεχος Δ. & Ο. στη ναυτιλία, στον τουρισμό, στο marketing, στα logistics, στέλεχος ασφαλιστικών και φοροτεχνικά) και στον τομέα της πληροφορικής (τεχνικός λογισμικού Η/Υ, εφαρμογών Η/Υ, σκίτσο και εικονογραφία, γραφιστική εντύπου και ηλεκτρονικών μέσων).

Επίσης, στο ίδιο ΙΕΚ μπορείς να σπουδάσεις χορό, φύλαξη μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, τουριστικά, στέλεχος ασφαλείας, βοηθός βρεφονηπιοκόμων, δημοσιογραφία και αθλητική δημοσιογραφία, κομμωτική, αισθητική και μακιγιάζ.

ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ

Στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ, μπορείς να ασχοληθείς με τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική καθώς και με τη διοίκηση και την οικονομία στον τουριστικό τομέα. Επίσης, μπορείς να γίνεις στέλεχος φοροτεχνικού γραφείου, μάγειρας ή αισθητικός. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στη Δράμα, στην Τρίπολη, στη Σπάρτη και στο Λαύριο.

ΙΕΚ AMERICAN

Στο ΙΕΚ AMERICAN μπορείς να ασχοληθείς με τις επιστήμες υγείας, τα παιδαγωγικά ή τα τουριστικά επαγγέλματα. Μπορείς, ακόμα, να επιλέξεις τα ΜΜΕ, την ενδυματολογία, τη μηχανολογία, την αισθητική, την οικονομία και διοίκηση, την πληροφορική ή τις αερομεταφορές και το design. Τέλος, μπορείς να σπουδάσεις τεχνολογία τροφίμων. Το ΙΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα.

IEK ΑΛΦΑ PLUS KAI ADVANCED TOURISM & TECHNOLOGY STUDIES

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ PLUS βρίσκεται στην Καλαμάτα. Φοιτούν όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τη μαγειρική τέχνη, την κομμωτική, την αισθητική και το μακιγιάζ, την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική καθώς και με τον καλλωπισμό νυχιών. Στο ‘Αdvanced tourism & Technology studies’ που εδρεύει στη Ρόδο, οι σπουδαστές ασχολούνται με τον τουρισμό, την οικονομία και την πληροφορική.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Εάν σε ενδιαφέρει ο αγρό-διατροφικός τομέας και μένεις στη Θεσσαλονίκη, μπορείς να φοιτήσεις στο ΙΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να σπουδάσεις γαλακτοκομία και τυροκομία, μελισσοκομία, αμπελουργία και οινολογία, τεχνολογία τροφίμων και ποτών, στέλεχος επιχείρησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, δενδροκομία, βιολογική/οργανική γεωργία, συντήρηση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, διατροφή, marketing και logistics.

ANTENNA MEDIA LAB ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ

Εάν θέλεις να ασχοληθείς με το χώρο των media και κατοικείς στην Αθήνα, τότε σπούδασε στο ΙΕΚ ANTENNA MEDIA LAB. Εκεί, μπορείς να λάβεις επαγγελματικό δίπλωμα ως δημοσιογράφος, ηχολήπτης και σκηνοθέτης. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με το επαγγελματικό μακιγιάζ και τα special effects, τις δημόσιες σχέσεις και τα digital & social media. Αντίστοιχα, αν βρίσκεσαι στη Λάρισα και θέλεις να ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία, το ΙΕΚ ΓΡΑΜΜΗ είναι το κατάλληλο για σένα.

ΙΕΚ E.S.P. ΚΑΙ ΒΕΡΓΗ

Εάν θέλεις να ασχοληθείς με τη γραφιστική ή τη φωτογραφία, τότε επέλεξε το ΙΕΚ E.S.P. το οποίο εδρεύει αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη. Στην Πάτρα, το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ, προσφέρει σπουδές πάνω στην οικονομία και στη διοίκηση, στην υγεία, στην ομορφιά, στον τουρισμό, στον αθλητισμό και στα παιδαγωγικά. Επίσης, μπορείς να σπουδάσεις πληροφορική, μηχανολογία, εφαρμοσμένες τέχνες καθώς και στέλεχος ασφαλείας.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑΣτο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν την ειδικότητα που θέλουν, ανάμεσα σε πέντε τομείς σπουδών. Έτσι, αν ονειρεύεσαι να γίνεις μηχανικός αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών ή σκαφών θαλάσσης, web designer ή τεχνικός λογισμικού, αυτοματισμών ή υπολογιστών, ψυκτικός, ηλεκτρολόγος, εκπαιδευτής οδηγών ή να ασχοληθείς με ραδιοτηλεοπτικές διατάξεις ή θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις, τότε θα πρέπει να επιλέξεις τον τομέα των μηχανικών και της πληροφορικής. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με τον τομέα του τουρισμού, της υγείας ή των παιδαγωγικών ή της αισθητικής. Θα μπορούσες να γίνεις μάγειρας, βοηθός φαρμακείου, προπονητής αθλημάτων, βοηθός ακτινολόγου, διασώστης, μουσικός τεχνολόγος, ηχολήπτης, φωτογράφος, γραφίστας, διακοσμητής, στυλίστας κλπ. Το ΙΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στη Πάτρα, στη Καλαμάτα και στα Χανιά.

ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ  IEK GRANT

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ιδρύθηκε το 1989 στη Λάρισα και έχει παραρτήματα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο και στα Τρίκαλα. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ειδικότητες από τους ακόλουθους τομείς σπουδών: οικονομία και διοίκηση, πληροφορική, επαγγέλματα υγείας, μόδα και ομορφιά, τουρισμό, παιδαγωγικά, αγροτικά επαγγέλματα και ΜΜΕ. Εάν κατοικείς στο Ρέθυμνο, μπορείς να σπουδάσεις στο GRANT και να γίνεις στέλεχος οικονομίας και διοίκησης, τουριστικός πράκτορας, ζαχαροπλάστης, μάγειρας. Επίσης, θα μπορούσες να ασχοληθείς με το hotel management ή το marketing.

IEK ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ KAI ΙΕΚ PRESTIGE

Το ΙΕΚ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την κομμωτική και βρίσκεται στην Αθήνα. Στο ΙΕΚ PRESTIGE που βρίσκεται επίσης στην Αθήνα, μπορείς να σπουδάσεις κομμωτική ή μακιγιάζ.

ΙΕΚ DATA TYPE

Στο ΙΕΚ DATA TYPE, σπούδασε και γίνε barista, αισθητικός, κομμωτής, μακιγιέρ, προπονητής ή υπεύθυνος κάβας. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με τα logistics, τα ναυτιλιακά ή την πληροφορική. Βρίσκεται στο Αιγάλεω, στον Πειραιά και στο Κορωπί.

IEK ΣΒΙΕ, IEK ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΡΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

Στη Διπλάρειο σχολή επέλεξε το τομέα της διοίκησης και οικονομίας, του τουρισμού ή γίνε προγραμματιστής. Βρίσκεται στην Αθήνα. Το ιδιωτικό ΙΕΚ ΔΕΗ βρίσκεται στην Κοζάνη και οι φοιτητές του μπορούν να γίνουν τεχνικοί εγκαταστάσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διοικητικά στελέχη, τεχνικοί εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και τεχνικοί αυτοματισμών. Στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, που βρίσκεται στην Αθήνα, οι σπουδαστές μπορούν να ασχοληθούν με τα επαγγέλματα υγείας, τα τουριστικά, τα παιδαγωγικά, τον αθλητισμό, τη διοίκηση, την αισθητική καθώς και με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

ΙΕΚ CRAFT

Στο ΙΕΚ CRAFT που βρίσκεται στο Ηράκλειο, προσφέρονται μαθήματα στον τον τομέα της διοίκησης, της γεωπονίας, της πληροφορικής, των καλλιτεχνικών & εφαρμοσμένων τεχνών, των δομικών έργων, τον τουρισμό, των ΜΜΕ, της υγείας, της ομορφιάς & μόδας καθώς και της διατροφής.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Στο ΙΕΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις την ειδικότητα που θέλεις ανάμεσα στον τομέα της υγείας (βοηθός φαρμακείου, βοηθός εργοθεραπείας ή φυσικοθεραπείας, βοηθός νοσηλευτικής γενικής νοσηλείας, βοηθός νοσηλευτικής χειρουργείου, βοηθός νοσηλευτικής ατόμων με ψυχικές παθήσεις και στέλεχος διοίκησης και οικονομίας στον τομέα υγείας), στον τομέα των παιδαγωγικών, του τουρισμού, της αισθητικής, της κομμωτικής και των θεολογικών σπουδών. Το ΙΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα.

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ

Στο Θεσσαλικό ΙΕΚ οι σπουδαστές μπορούν να ασχοληθούν με τον τομέα του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, των ΜΜΕ, της λογιστικής, των εφαρμοσμένων τεχνών, της μηχανολογίας, της ομορφιάς, της πληροφορικής, του τουρισμού, της γαστρονομίας και της υγείας. Βρίσκεται στη Λάρισα, στον Βόλο, στα Ιωάννινα και στα Τρίκαλα.

ΙΕΚ VOLTEROS

Στο ΙΕΚ VOLTEROS που βρίσκεται στην Κοζάνη, επέλεξε να γίνεις βοηθός νοσηλευτικής χειρουργείου, βοηθός νοσηλευτικής μαιευτικής, τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής, τεχνικός εγκαταστάσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μάγειρας ή αρτοποιός, βοηθός βρεφονηπιοκόμου, βοηθός φαρμακείου, τεχνικός εγκαταστάσεων ψύξης αερισμού, τεχνικός λογισμικού Η/Υ ή κομμωτής. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με τη διατροφή, τις θερμικές εγκαταστάσεις, το marketing, την αισθητική και την ενδυματολογία.

ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ

Στο ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ μπορείς να ασχοληθείς με τον τομέα της διοίκησης, ως διοικητικό και οικονομικό στέλεχος, ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου και ειδικός marketing. Επίσης, θα μπορούσες να ασχοληθείς με τον τομέα της πληροφορικής και να γίνεις τεχνικός εφαρμογών Η/Υ ή τεχνικός δικτύων Η/Υ. Εάν ακολουθήσεις το τομέα του επισιτισμού και του τουρισμού, μπορείς να γίνεις μάγειρας ή τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας. Το ΙΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα, στη Λάρισα και στην Κόρινθο.

ΙΕΚ ΕΥΡΩΙΔΕΑ, ΕΞΑΝΤΑΣ, ΕΡΕΥΝΑ

Επίσης, το ΙΕΚ ΕΥΡΩΙΔΕΑ που βρίσκεται στην Καρδίτσα, προσφέρει σπουδές στον τομέα της οικονομίας, της πληροφορικής, της ομορφιάς, της διατροφής και διαιτολογίας, των τουριστικών επαγγελμάτων και των επαγγελμάτων υγείας. Στο ΙΕΚ ΕΞΑΝΤΑΣ που εδρεύει στο Αλιβέρι, επέλεξε τον τομέα της πληροφορικής ή της διοίκησης, των τουριστικών επαγγελμάτων, των επαγγελμάτων υγείας ή την αισθητική. Το ΙΕΚ ΕΡΕΥΝΑ στα Χανιά, εξειδικεύεται στον τομέα της πληροφορικής, της διοίκησης, του τουρισμού, της υγείας, της ομορφιάς, της γεωπονίας καθώς και των καλλιτεχνικών σπουδών.

ΙΕΚ ETOILE ΚΑΙ IEK LE MONDE

Στην Αθήνα, βρίσκεται το ΙΕΚ ETOILE που εξειδικεύεται στις σπουδές μαγειρικής, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και τουρισμού. Άλλο ένα ΙΕΚ που ασχολείται με τον τομέα της μαγειρικής, της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και των τουριστικών είναι το LE MONDE. Βρίσκεται επίσης στην Αθήνα.

IEK PRAXIS ΚΑΙ ΟΡΙΖΩΝ

Στο ΙΕΚ PRAXIS επέλεξε να γίνεις μάγειρας, κομμωτής, ζαχαροπλάστης, αρτοποιός, αισθητικός, βοηθός φυσικοθεραπευτή ή βοηθός μαιευτήρα ή βοηθός νοσηλευτή, τεχνικός Η/Υ, γραφίστας, φωτογράφος, δημοσιογράφος, security, βοηθός βρεφονηπιοκόμου ή βοηθός εργοθεραπευτή. Βρίσκεται στην Αθήνα και στη Χαλκίδα. Επίσης, στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ στην Καλαμάτα, μπορείς να διαλέξεις να σπουδάσεις κάποια ειδικότητα από το τομέα της μαγειρικής, της αρτοποιίας, των τουριστικών επαγγελμάτων ή να γίνεις βοηθός βρεφονηπιοκόμου.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ KAI INTERGRAPHICS

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣΣπούδασε στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και διάλεξε ειδικότητα από τον τομέα των τουριστικών, της ομορφιάς, της υγείας, της οικονομίας, της πληροφορικής, των ΜΜΕ, των εφαρμοσμένων τεχνών, των τεχνικών επαγγελμάτων, των ναυτιλιακών και των παιδαγωγικών. Το συγκεκριμένο ΙΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα, στον Πειραιά και στη Λάρισα. Στο ΙΕΚ INTERGRAPHICS, στην Αθήνα, φοιτούν όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τη γραφιστική, το 3D animation, το web design, τη φωτογραφία, τη διακόσμηση, την αισθητική και τα videogames.

ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ KAI IEK ΠΑΣΤΕΡ

Το ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ που βρίσκεται στην Αθήνα, ειδικεύεται στους τομείς: security, αισθητική, ηλεκτρονική, μαγειρική, μουσικές σπουδές, ναυτιλιακά, οικονομία και διοίκηση, παιδαγωγικά, πληροφορική, υγεία και τουριστικά. Επίσης, το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ ειδικεύεται σε πολλούς τομείς, όπως στην υγεία, στη διαιτολογία, στη γαστρονομία, στη μόδα, στην ομορφιά, στα παιδαγωγικά, στα ΜΜΕ, στην οικονομία και στη διοίκηση. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ ΚΑΙ ΙΕΚ I.S.T.

Στην Κατερίνη βρίσκεται το ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ. Εκεί, μπορείς να εξειδικευτείς στους τομείς της πληροφορικής, των τουριστικών επαγγελμάτων, της ένδυσης και της υπόδησης, της μηχανολογίας, της διατροφής-διαιτολογίας, της υγείας, της τεχνολογίας τροφίμων, της γεωπονίας, των ΜΜΕ, των εφαρμοσμένων τεχνών και της αισθητικής. Στο ΙΕΚ I.S.T. μπορείς να επιλέξεις κάποια ειδικότητα από τον τομέα του τουρισμού, της διοίκησης και της πληροφορικής. Βρίσκεται στην Αθήνα.

ΙΕΚ CITY UNITY ΚΑΙ ΙΕΚ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Το IEK CITY UNITY ειδικεύεται στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων, της υγείας, της μηχανολογίας, της διοίκησης, της διατροφής και διαιτολογίας, της αισθητικής, της πληροφορικής, των ΜΜΕ και του πολιτισμού. Βρίσκεται στην Αθήνα. Εάν μένεις στο Ηράκλειο Κρήτης μπορείς να σπουδάσεις κομμωτική ή αισθητική στο ΙΕΚ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.

ΙΕΚ NEW YORK ΚΑΙ MOKUME ART STUDIES

Εάν θέλεις να ασχοληθείς με την οικονομία, τον τουρισμό, την πληροφορική, την υγεία, τα παιδαγωγικά, τα ΜΜΕ, την μόδα, τότε επέλεξε το ΙΕΚ NEW YORK. Βρίσκεται στην Αθήνα. Αν θέλεις να ασχοληθείς με την αργυροχρυσοχοΐα, σπούδασε στο MOKUME ART STUDIES που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Τα ΙΕΚ αποτελούν ένα διέξοδο για χιλιάδες νέους που θέλουν να εκπαιδευτούν μετά το λύκειο. Με τη φοίτησή σου σε κάποιο από αυτά, θα αποκτήσεις σίγουρα χρήσιμες δεξιότητες για την επαγγελματική σου αποκατάσταση.

Και φυσικά, σε περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια στην επιμέλεια ή την εκπόνηση των εργασιών σου, οποιοδήποτε ΙΕΚ κι αν επιλέξεις, ανέβασε δωρεάν την παραγγελία σου και λάβε προσφορές από την πιο έμπειρη ομάδα ακαδημαϊκών writers!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.