Είσαι Writer; Ανανεώνουμε την Πολιτική Συνεργασίας μας

Νέες Ενημερώσεις από την iziPen

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η πλατφόρμα μας αναβαθμίζεται εκ νέου με την προσθήκη νέων λειτουργιών και δράσεων ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλειά σας αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε όλους τους χρήστες μας. Όλες οι αλλαγές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ή αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή από τις 1 Αυγούστου 2020 περιγράφονται αναλυτικά στο παρακάτω άρθρο.

Τμηματική Πληρωμή Εργασίας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε πλέον να συμφωνείτε από κοινού με τον πελάτη σε μία τμηματική παράδοση και πληρωμή μίας εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, για όλες τις παραγγελίες άνω των 120€ μπορείτε να συμφωνήσετε από κοινού με τον πελάτη μέσω της chat συνομιλίας σας ως προς τον αριθμό των δόσεων, την καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του κάθε ξεχωριστού τμήματος της εργασίας και το περιεχόμενο της κάθε παραγγελίας. Στη συνέχεια, ο πελάτης θα πρέπει να δημιουργήσει αριθμό νέων παραγγελιών ίσων με τον αριθμό των δόσεων που έχετε συμφωνήσει ώστε να υποβάλλετε σε κάθε μία από αυτές την προσφορά σας. Με τον τρόπο αυτό, κάθε φορά που θα ολοκληρώνετε ένα τμήμα της εργασίας, θα λαμβάνετε την πληρωμή σας για το συγκεκριμένο κομμάτι της εργασίας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την τελική ημερομηνία παράδοσης ολόκληρης της εργασίας.

Προσθήκη Νέων Αντικειμένων Συγγραφής

Νέες Ενημερώσεις από την iziPenΗ ομάδα μας έχει εξετάσει διεξοδικά τα αιτήματά των χρηστών μας για ανανέωση των γνωστικών αντικειμένων στην πλατφόρμα μας και αποφάσισε να προχωρήσει στην προσθήκη των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Λογοθεραπεία

Για να μπορείτε να δείτε τις παραγγελίες στα νέα γνωστικά αντικείμενα είναι απαραίτητο να ενημερώσετε τη λίστα με τα αντικείμενα συγγραφής σας στο iziPen προφίλ σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι το ανώτατο όριο επιλογής αντικειμένων συγγραφής ανέρχεται στις 10 κατηγορίες για να διασφαλίσουμε ότι κάθε writer λαμβάνει ειδοποιήσεις για να υποβάλλει την προσφορά του μόνο στις θεματικές ενότητες που εξειδικεύεται.

Παράταση σε Εργασία

Κατόπιν πολλαπλών ερωτημάτων που έχουμε δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για παράταση διορίας για την παράδοση μίας παραγγελίας λόγω της τρέχουσας κατάστασης στη χώρα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η τροποποίηση της ημερομηνίας παράδοσης μίας εργασίας. Ωστόσο, μπορείτε να συμφωνήσετε με τον πελάτη σας σχετικά με τη νέα ημερομηνία και ώρα υποβολής της εργασίας στην chat συνομιλία σας και στη συνέχεια να μας αποστείλετε ένα ενημερωτικό μήνυμα για να λάβετε επιβεβαίωση από την ομάδα μας.

Θα θέλαμε, ακόμα, να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση μίας εργασίας, δηλαδή υποβολής της στην μπάρα προόδου μετά τη λήξη της προθεσμίας του πελάτη, για λόγους ασφαλείας η συγκεκριμένη παραγγελία δεν εμφανίζεται στις ‘Ολοκληρωμένες Παραγγελίες’ στο προφίλ σας. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να μας αποστείλετε ένα σχετικό αίτημα και η ομάδα μας θα προβεί άμεσα στην προσθήκη της συγκεκριμένης παραγγελίας στο προφίλ σας.

Χρόνος Αποπληρωμής Συνεργατών

Στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας, η εταιρία μας πραγματοποίησε μία μικρή αλλά σημαντική τροποποίηση που θα ενισχύσει την ασφάλεια και αξιοπιστία της πλατφόρμας μας. Ως αποτέλεσμα, από 1η Αυγούστου 2020 αλλάζει ο χρόνος αναμονής για την αποπληρωμή των συνεργατών μας κατά πέντε ημέρες. Αυτό σημαίνει πως οι πληρωμές των writers θα απελευθερώνονται πλέον 15 (δεκαπέντε) ημέρες αντί για 10 (δέκα) μετά την 100% ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας. Η παραπάνω ενέργεια έχει ως αποκλειστικό στόχο να διασφαλίσει την ομαλή συνεργασία πελατών-writers και την αποφυγή δημιουργίας παρεξηγήσεων που έχουν προκύψει στο παρελθόν με καθυστερήσεις παραγγελιών χωρίς να λάβει ενημέρωση η ομάδα μας.

Αλλαγή Πολιτικής PayPal Παρακράτησης

Ασφαλείς πληρωμές με PayPalΌπως θα γνωρίζετε, για τη δική σας προστασία, στην iziPen εξασφαλίζουμε πως ο κάθε πελάτης είναι υποχρεωμένος να αγοράσει την προσφορά σας πριν από οποιαδήποτε συνεργασία σας. Με αυτό τον τρόπο, είστε πάντα καλυμμένοι πως η πληρωμή σας έχει πραγματοποιηθεί προκαταβολικά και θα απελευθερωθεί σε εσάς με την ολοκλήρωση και παράδοση μιας εργασίας χωρίς απρόοπτες καθυστερήσεις. Δυστυχώς, όμως, η νέα πολιτική της PayPal μας επιβαρύνει πλέον για τη συγκεκριμένη υπηρεσία με προμήθεια ύψους 3% σε κάθε νέα αγορά ενός πελάτη στην πλατφόρμα μας. Καθώς όμως η εταιρία μας δεν κερδοσκοπεί από τις υπηρεσίες μας, παρά συλλέγοντας μόνο τη νόμιμη παρακράτηση 24% που σας καλύπτει για κάθε συναλλαγή σας στην iziPen, αναγκαστήκαμε να προσθέσουμε την παραπάνω προμήθεια της PayPal στη συνολική παρακράτηση μας. Ως αποτέλεσμα, από 1η Αυγούστου 2020 το ποσοστό παρακράτησης της εταιρίας μας θα μεταβληθεί από 24% σε 27% ώστε να εξακολουθήσουμε να σας προστατεύουμε για κάθε συναλλαγή σας με τους πελάτες σας στην πλατφόρμα μας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η PayPal αποτελεί την πιο διαδεδομένη και ασφαλή υπηρεσία συναλλαγών παγκοσμίως και προσφέρει σε όλους τους writers μας την εξασφάλιση ότι η πληρωμή για το συγγραφικό τους έργο έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τον πελάτη πριν ακόμα ξεκινήσει η εκπόνηση της εργασίας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που αφιερώσατε ώστε να ενημερωθείτε για τις νέες λειτουργίες και υπηρεσίες της iziPen. Η ομάδα μας λαμβάνει και αξιοποιεί καθημερινά κάθε επισήμανσή σας ώστε να ενισχύουμε και να βελτιώνουμε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας και παράλληλα να διασφαλίζουμε τη μέγιστη προστασία όλων των writers μας για το συγγραφικό έργο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.