Αυτες είναι προσφορές 2018… ΜΟΝΟ για φοιτητές

Οι καλλύτερες φοιτητικές προσφορές για το 2019
Οι καλλύτερες φοιτητικές προσφορές για το 2019

Στη συγκεκριμένη περίοδο και κατάσταση της χώρας μας, η φοίτηση πολλές φορές δυσχεραίνει πολλούς σπουδαστές οικονομικά και κάποιες φορές συνοδεύεται από θυσίες. Δεν είναι πολλοί όσοι χρειάζεται για οικονομικούς λόγους να συνοδεύουν τις σπουδές τους με κάποια απασχόληση ή εργασία. Γι’ αυτό σήμερα η ομάδα μας σου παρουσιάζει τις καλλύτερες προσφορές σε βασικές παροχές όπως τηλεφωνία, Ίντερνετ και μέσα μαζικής μεταφοράς τις οποίες μπορείς να αναζητήσεις και να επωφεληθείς ώστε να γίνει η φοίτησή σου πιο izi…

Προσφορές σε τηλεφωνία και Ίντερνετ

Πλέον όλες οι μεγάλες εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και οι μεγάλοι πάροχοι Ίντερνετ προσφέρουν αρκετά οικονομικές τιμές και φοιτητικά προγράμματα προς επιλογή. Υπάρχει πληθώρα επίσης πακέτων που συνδυάζουν το Ίντερνετ με το σταθερό και το κινητό σας ώστε και η χρήση του διαδικτύου για διάφορες εργασίες να είναι οικονομικότερη αλλά και η επικοινωνία με τους συγγενείς σας και φίλους. Για παράδειγμα, η Vodafone παρέχει το πρόγραμμα Double Play Cu Xclusive που σας δίνει ατελείωτο σερφάρισμα με Ίντερνετ έως 24mbps μαζί με σταθερό τηλέφωνο έως και 17,90 ευρώ το μήνα και για Ίντερνετ στο κινητό σας ένα πρόγραμμα 5GB με 6 ευρώ το μήνα ή 15GB με 13 ευρώ. Και οι υπόλοιπες εταιρείες ακολουθούν στο ίδιο μοτίβο. Εδώ θα βρείτε και παραπάνω πληροφορίες για όλες τις εταιρείες:

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε τον πάροχο της επιλογής μαζί με τη φοιτητική σας ταυτότητα για να δείτε ποιος σας παρέχει την πιο φθηνή και αποτελεσματική προσφορά. Και αν είστε σπουδαστής στο εξωτερικό, υπάρχουν και εκεί φοιτητικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Προσφορές σε διασκέδαση

Πέρα βέβαια από τις βασικές παροχές, καλό θα είναι να κοιτάξετε και να ψάξετε τις προσφορές που υπάρχουν σε άλλους τομείς και από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε με το πάσο σας. Στα περισσότερα θέατρα, κινηματογράφους και μουσεία, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού υπάρχουν εκπτώσεις και προσφορές σε όσους επιδεικνύουν ένα πάσο που ισχύει. Επιπλέον, πολλοί ιδιωτικοί φορείς όπως κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια, ιστοσελίδες με delivery σας δίνουν κουπόνια ή προσφορές για να απολαύσετε εσείς με τους φίλους σας. Αυτά τα πακέτα συνήθως συνοδεύονται από πακέτα κινητής τηλεφωνίας και με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα μπορείτε να τα βρείτε. Γιατί οι σπουδές πέρα από το διάβασμα πρέπει να συνοδεύονται και από χαρά και διασκέδαση.

Προσφορές σε μετακινήσεις

Όσο είστε φοιτητές είναι η καλύτερη εποχή να ταξιδέψετε και να δείτε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης. Με την επίδειξη του πάσου σας μπορείτε να έχετε φθηνότερο εισιτήριο σε μετακινήσεις με ΚΤΕΛ και τραίνο στο εσωτερικό της Ελλάδας αλλά και σε καράβια ώστε να επισκεφτείτε κάποιο από τα χιλιάδες νησιά μας. Με το φοιτητικό σας πάσο επίσης μπορείτε να κάνετε και έναν γύρο της Ευρώπης με Interrail. Θα δείτε με τραίνο πολλά μέρη της Ευρώπης και σε μια συμφέρουσα τιμή.

Προσφορές για αγορά ειδών

Όλες οι μεγάλες εταιρείες επίπλων και ειδών σπιτιού, όπως ο Κωτσόβολος συνήθως κατά την έναρξη της χρονιάς, προσφέρουν διάφορα πακέτα και προσφορές σε φοιτητές ώστε να επιπλώσουν φθηνά το σπίτι τους και να αγοράσουν ηλεκτρικές συσκευές και ίσως κάποιον υπολογιστή σε καλύτερες τιμές ώστε το ξεκίνημα των σπουδών σας να γίνει ομαλά. Όλες αυτές οι προσφορές διαφημίζονται και στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο για αυτό καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να τις προλάβετε.

Κλείνοντας, μπορούμε να αναφέρουμε και κάποιες ελαφρύνσεις και επιχορηγήσεις που μπορεί να προσφέρει το κράτος με τη μορφή επιδομάτων τα οποία θα μπορέσουν να χαμηλώσουν το κόστος διαβίωσης κατά τη φοίτησή σας ώστε να επικεντρωθείτε στις σπουδές σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *