Διορθώσεις Φοιτητικών Εργασιών – Επιμέλεια Πτυχιακών

Μόλις ολοκλήρωσες την πτυχιακή σου αλλά δεν είσαι σίγουρος για την ποιότητά της;
Μίλησες με τον καθηγητή σου και σου επισήμανε πληθώρα παρατηρήσεων που πρέπει να διορθωθούν στην εργασία εξαμήνου σου για να περάσεις το μάθημα;
Χρειάζεσαι βοήθεια με τη συγγραφή των βιβλιογραφικών αναφορών και την μείωση της λογοκλοπής στη διπλωματική σου;

Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Στην iziPen γνωρίζουμε ότι πολλές φορές η διόρθωση εργασιών μπορεί να είναι πολύ πιο χρονοβόρα και απαιτητική σε σχέση με την αρχική συγγραφή της. Κι αυτό γιατί απαιτεί μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, αρκετό χρόνο και εξειδικευμένες γνώσεις για να εντοπιστούν όλα τα πιθανά λάθη. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλές φορές οι κατευθύνσεις του καθηγητή σου μπορεί να μην είναι και τόσο βοηθητικές με αποτέλεσμα να χρειάζεται μεγάλη έρευνα από εσένα για να ανταποκριθείς σε όλες τις απαιτήσεις του. Αγχώθηκες ήδη;

Ανέβασε την παραγγελία σου δωρεάν!

Αγαπητέ φοιτητή, δεν υπάρχει κανένας λόγος για επιπλέον άγχη. Οι ακαδημαϊκοί writers της iziPen είναι εδώ για να σε βοηθήσουν σε κάθε στάδιο εκπόνησης της εργασίας σου. Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τον ιδανικό ακαδημαϊκό writer για να αναλάβει όλες τις διορθώσεις της πτυχιακής σου αλλά και την επιμέλεια της διπλωματικής σου εύκολα, γρήγορα και πρωτίστως με απόλυτη ασφάλεια καθώς προσφέρουμε εντελώς δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen και τον Δωρεάν Έλεγχο Λογοκλοπής ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα είσαι 100% ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Συνήθως οι διορθώσεις μίας εργασίας περιλαμβάνουν:

  • Συντακτική και Ορθογραφική Επιμέλεια κειμένου
  • Έλεγχο της Ποιότητας του περιεχομένου
  • Μείωση του ποσοστού Λογοκλοπής
  • Αύξηση/ Μείωση του αριθμού λέξεων ή πηγών
  • Σύνταξη Παραπομπών και Βιβλιογραφίας

Όλα τα παραπάνω αλλά και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση της εργασίας σου, μπορείς να τα βρεις εύκολα και γρήγορα ανεβάζοντας μία νέα παραγγελία στην πλατφόρμα μας με τις διορθώσεις που χρειάζεσαι ώστε να λάβεις άμεσα Δωρεάν Κοστολόγηση από τους εξειδικευμένους writers της iziPen.

Και μην ξεχνάς! Είμαστε εδώ για εσένα 24/7 για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου. Το online φροντιστήριο iziPen σου παρέχει 24ωρη υποστήριξη πελατών για να σε βοηθήσει και να σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα προς την επόμενη ακαδημαϊκή σου επιτυχία!

Think smart and take it izi...

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Προσωπικά Δεδομένα. Το κατάλαβα