Δωρεάν Έλεγχος Λογοκλοπής Εργασίας

Η λογοκλοπή ή αλλιώς πλαγιαρισμός, είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές κατά τη συγγραφή της εργασίας τους καθώς έχει πλέον εφαρμοστεί η υποχρεωτική χρήση του εξελιγμένου εργαλείου ανίχνευσης λογοκλοπής Turnitin σε όλα τα πανεπιστήμια. Το φαινόμενο αυτό δε γίνεται πάντα εσκεμμένα, αλλά πολλές φορές εμφανίζεται όταν δεν αποδίδεται η αναφορά ενός κειμένου (παραπομπή) στο συγγραφέα ή η σωστή βιβλιογραφική πηγή. Στην ουσία πρόκειται για κομμάτια κειμένου τα οποία τα έχουμε πάρει αυτούσια από άλλα κείμενα - πηγές και τα έχουμε προσθέσει στο δικό μας κείμενο αυτολεξεί, χωρίς να έχουμε διαμορφώσει τη διατύπωση με δικά μας λόγια αποφεύγοντας την εσκεμμένη παράφραση κειμένων (διαβάστε το σχετικό άρθρο μας Τι είναι η Λογοκλοπή).

Στην iziPen σου προσφέρουμε τη λύση εντελώς δωρεάν για να μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε εργασία σου, πτυχιακή, μεταπτυχιακή ή ακόμα και το διδακτορικό σου, ελέγχεται εξονυχιστικά από το plagiarism check των συνεργατών μας, τον έλεγχο δηλαδή για πιθανή λογοκλοπή από άλλα κείμενα. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας στην Troggi έχουν πρόσβαση στο επίσημο εργαλείο ανίχνευσης λογοκλοπής που χρησιμοποιείται ευρέως σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και πολυεθνικές εταιρίες για την ασφάλεια γνησιότητας κειμένων και την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων. Κάθε εργασία που ολοκληρώνεται από έναν writer μας ελέγχεται αυτόματα από το αρμόδιο τμήμα ώστε να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα μιας εργασίας με την πλήρη αναφορά λογοκλοπής σε λιγότερο από 24 ώρες.

Για εσένα λοιπόν, που θέλεις να είσαι εξασφαλισμένος πως η φοιτητική εργασία σου δεν ξεπερνάει τα ακαδημαϊκά όρια λογοκλοπής, το λογισμικό των συνεργατών μας εξετάζει το κείμενό σου και το συγκρίνει με εκατοντάδες άλλες εργασίες που υπάρχουν στις κλειδωμένες βάσεις δεδομένων των πανεπιστημίων σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και εξωτερικό (π.χ. προηγούμενες εργασίες φοιτητών, δημοσιευμένα άρθρα, βιβλία, επιστημονικές μελέτες κλπ.). Ακόμα και αν είσαι επαγγελματίας, η ανίχνευση πλαγιαρισμού που προσφέρεται δωρεάν από την ομάδα μας, θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις ένα κείμενο για την ιστοσελίδα σου ή ένα άρθρο που θέλεις να δημοσιεύσεις και θέλεις να επιβεβαιώσεις την αυθεντικότητα του από τον copywriter σου.

Πάρε προσφορά για την εκπόνηση της εργασίας σου με Δωρεάν Έλεγχο Λογοκλοπής!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Για τη μέγιστη ασφάλεια όλων των πελατών μας, η μέθοδος ελέγχου πλαγιαρισμού που χρησιμοποιείται για την iziPen είναι 100% no repository. Δηλαδή όλα τα έγγραφα που ελέγχονται για λογοκλοπή κατά την τελική παράδοση μιας εργασίας σε εσένα, δεν αποθηκεύονται ποτέ στη βάση δεδομένων του Turnitin ή οποιουδήποτε άλλου προγράμματος ανίχνευσης λογοκλοπής ώστε να εξασφαλιστεί πως εξακολουθούν να σου παρέχονται πρωτότυπα.

Είναι δεδομένο ότι κάθε εργασία χρησιμοποιεί παραπομπές από διάφορα ακαδημαϊκά άρθρα, πτυχιακές εργασίες, δημοσιεύσεις κλπ. και επομένως το ποσοστό λογοκλοπής σπάνια (έως και ποτέ) θα είναι 0%. Αυτός είναι και ο λόγος που στα περισσότερα πανεπιστήμια υπάρχει αποδεκτό όριο λογοκλοπής 20% - 25% με την αυτόματη κατάθεση στο εργαλείο Turnitin που έχει πρόσβαση ο κάθε μαθητής από τον καθηγητή του. Αυτό σημαίνει ότι αν η εργασία σου είναι εντός ορίου είναι αποδεκτή, εάν όμως το ξεπεράσει, τότε μάλλον θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια κομμάτια και να τα ξαναγράψεις έτσι ώστε να μειωθεί αυτό το ποσοστό.

Να επισημανθεί εδώ πως στις αναφορές πλαγιαρισμού εξαιρούνται μαθηματικοί τύποι, ασκήσεις, παραθέσεις σε εισαγωγικά, αλλά και η λίστα με την τοποθέτηση των βιβλιογραφικών αναφορών στο τέλος της εργασίας.

Πλέον, σε όλα τα Ελληνικά πανεπιστήμια και κολλέγια, το Turnitin είναι το πιο αξιόπιστο λογισμικό όσον αφορά ακαδημαϊκές εργασίες καθώς είναι το μοναδικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται από όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως για την εύρεση λογοκλοπής συγκρίνοντας εκατομμύρια πηγές σε ακαδημαϊκές πηγές αλλά και φοιτητικές εργασίες. Θα σου προτείναμε, λοιπόν. να μην απευθυνθείς σε κάποιο αναξιόπιστο ελεύθερο επαγγελματία ή φοιτητικό φροντιστήριο χωρίς την πρόσβασή τους σε κάποιο εργαλείο ανίχνευσης πλαγιαρισμού καθώς μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης με την αγορά μιας έτοιμης φοιτητικής εργασίας. Εμπιστέψου τους ειδικούς και απέφυγε τον κίνδυνο παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων με σοβαρές κυρώσεις έως και την αποβολή σου από το πανεπιστήμιο που σπουδάζεις.

Ανέβασε την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν με την Εγγύηση Αυθεντικότητας Εργασίας από την iziPen!

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Προσωπικά Δεδομένα. Το κατάλαβα