Συχνές Ερωτήσεις

 • Τι είδους εκπόνηση εργασιών αναλαμβάνουν οι writers της iziPen;
  +

  Με την μεγαλύτερη ομάδα ακαδημαϊκών εκπονητών στην Ελλάδα, προσφέρουμε επαγγελματική υποστήριξη σε κάθε αντικείμενο συγγραφής. Κάθε πανεπιστήμιο ή τριτοβάθμια σχολή εφαρμόζουν συγκεκριμένα κριτήρια για την ανάπτυξη και υλοποίηση μιας έκθεσης σύμφωνα με το αντικείμενο φοίτησης και τις απαιτήσεις του καθηγητή. Έτσι, στην iziPen ο κάθε writer διαλέγει την κατηγορία στην οποία έχει ειδικότητα (π.χ. εργασίες Ψυχολογίας, Μάρκετινγκ, Παιδαγωγικό, κλπ.) ώστε να λαμβάνεις προσφορές για την παραγγελία σου μόνο από τους ειδικούς. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια με κάποια μελέτη, έρευνα ή ανάλυση στον επαγγελματικό κλάδο, στην πλατφόρμα μας προσφέρουμε και κατηγορίες όπως δημιουργία άρθρων για blog και σύνταξη κειμένων με λέξεις κλειδιά SEO και όχι μόνο.

  Για την υποστήριξη και υλοποίηση επαγγελματικών και πτυχιακών εργασιών υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:
  Πτυχιακές Εργασίες Εξαμήνου
  Διπλωματικές εργασίες (PhD)
  Μεταπτυχιακές διατριβές (Masters)
  Παρουσιάσεις
  Εκθέσεις και Αναφορές
  Σύνταξη άρθρων
  Στατιστικές αναλύσεις
  Σύνταξη SEO κειμένων
  Δημιουργία Βιογραφικών
  Μεταφράσεις

 • Τί είναι η Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen;
  +

  Πλέον μπορείς να προσλάβεις τον συγγραφέα της επιλογής σου χωρίς να ανησυχείς για την πληρωμή σου, καθώς για κάθε συναλλαγή σου στην πλατφόρμα μας θα είσαι προστατευμένος/η από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σου για την υλοποίηση της εργασίας σου, τα χρήματά σου παραμένουν ασφαλή αφού η πληρωμή σου θα ελευθερωθεί στον writer σου μόνο μετά την ολοκλήρωση και παράδοση 100% της εργασίας σου. Με αυτό τον τρόπο όλοι οι εκπονητές μας είναι υποχρεωμένοι να σου παραδώσουν την εργασία σου σύμφωνα με τα κριτήρια του μαθήματος σου, αλλά και τις δικές σου απαιτήσεις και πάντα εντός της προθεσμίας που έχεις ορίσει. Η εγγύηση θα σε καλύπτει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σου με ένα writer αλλά ακόμα και μετά την παραλαβή της εργασίας σου από αυτόν. Μπορείς να κάνεις αίτηση για μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων έως και 7 ημέρες μετά την παράδοση της παραγγελίας σου από τον επιμελητή που ανέλαβε τη φοιτητική εργασία σου.

 • Γιατί να εμπιστευτώ την iziPen για τη συγγραφή εργασιών μου;
  +

  Για κάθε συναλλαγή στην iziPen, σου εξασφαλίζουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και εχεμύθεια καθώς η ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται ρητά στον ιστότοπο μας για να διατηρήσουμε απόλυτη μυστικότητα και να προστατεύσουμε τα προσωπικά στοιχεία σου. Μετά την παράδοση μιας φοιτητικής εργασίας, οι εκπονητές μας αποδέχονται να παραχωρήσουν στον πελάτη όλα τα πνευματικά δικαιώματα αυτής και δεσμεύονται να κρατήσουν απόλυτη εχεμύθεια. Καμία εργασία δεν θα γίνεται επιτρεπτή από έναν writer εάν συμπεριλαμβάνει υψηλότερα από τα επιτρεπτά όρια λογοκλοπής σύμφωνα με τα κριτήρια όλων των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Ελλάδα και χώρες της Ε.Ε. Σε περίπτωση που μία έρευνα ή στατιστική ανάλυση δεν αποτελεί αυθεντικό - πρωτότυπο κείμενο, οι συνεργάτες μας θα επέμβουν με την αναγνώριση λογοκλοπής χρησιμοποιώντας εξελιγμένα λογισμικά “plagiarism detector tools” όπως το Turnitin.

  Εκτός από την ασφάλεια που σου προσφέρουμε κατά τη συνεργασία σου με έναν writer, έχουμε φροντίσει να λάβουμε επίσημα όλα τα αυστηρά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σου. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας και την περιήγηση σου στον ιστότοπο μας, μπορείς να νοιώθεις απόλυτη ασφάλεια γιατί στην iziPen κατέχουμε πιστοποίηση ICO (Information Commissioners Office) με αριθμό εγγραφής ZA135722 και είμαστε δεσμευμένοι από τους Ευρωπαϊκούς νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε τα προσωπικά σου στοιχεία να διαρρεύσουν σε τρίτους.

 • Πως να διαλέξω writer για την εκπόνηση της εργασίας μου;
  +

  Για κάθε νέα προσφορά που θα λαμβάνεις για την υποστήριξη της πτυχιακής / μεταπτυχιακής εργασίας σου, θα έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις τον κατάλληλο εκπονητή για τις ανάγκες σου σύμφωνα με 3 βασικά κριτήρια:
  1. Μπες στο προφίλ του writer και βρες περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο όπως το ακαδημαϊκό επίπεδο του, το αντικείμενο συγγραφής του, καθώς και το βιογραφικό που έχει γράψει ο ίδιος για τον εαυτό του. Στο προσωπικό βιογραφικό του θα βρεις πληροφορίες όπως τις ικανότητες του συγγραφέα στην εκπόνηση ακαδημαϊκών εργασιών και την εμπειρία που έχει από προηγούμενη συνεργασία του με σπουδαστές και άλλα φοιτητικά φροντιστήρια.
  2. Σύγκρινε Σχόλια και Βαθμολογίες από προηγούμενες ακαδημαϊκές εργασίες που έχει αναλάβει ο writer. Για κάθε εργασία που ολοκληρώνεται στην ιστοσελίδα μας, όλοι οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν την εμπειρία τους από τη συνεργασία τους με έναν εκπονητή της iziPen. Σύγκρινε τις βαθμολογίες, διάβασε τον τίτλο εργασίας και τα σχόλια πελατών από προηγούμενες εργασίες και αποφάσισε εάν ο writer είναι κατάλληλος για εσένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καθηγητή σου.
  3. Άνοιξε μία chat συνομιλία με τον writer που επιθυμείς ώστε να συζητήσετε τις ανάγκες της εργασίας σου αλλά και να προσδιορίσετε ένα πλάνο παράδοσης και την τελική τιμή της προσφοράς του για τη συνεργασία σας. Για την ευκολία σου, οι writers δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί σου μέχρι εσύ να στείλεις το πρώτο μήνυμα σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν για την ανάθεση της παραγγελίας σου. Εκτός από μηνύματα θα μπορείς να ανταλλάζεις και όσα επισυναπτόμενα αρχεία χρειαστείς με τον συγγραφέα σου με ανώτατο όριο μεγέθους αρχείων 15MB.

 • Πως αγοράζω μία προσφορά ενός writer μέσω PayPal;
  +

  Για κάθε παραγγελία που θα ανεβάζεις στην iziPen, οι writers θα εξετάζουν τις ανάγκες της εργασίας σου για να σου δώσουν την καλύτερη προσφορά. Για κάθε προσφορά που λαμβάνεις στην παραγγελία σου, θα σου έρχεται αυτόματα μία ειδοποίηση μέσω email. Αφού συνδεθείς στο λογαριασμό σου θα μπορείς να πατήσεις πάνω στην παραγγελία σου για να εμφανιστούν όλες οι ενεργές προσφορές. Έπειτα, για την ολοκλήρωση της αγοράς σου, μπορείς να πατήσεις το κουμπί “Αγορά” κάτω από την προσφορά του writer ή να ολοκληρώσεις την πληρωμή σου με το ίδιο κουμπί που εμφανίζεται κατά τη συνομιλία σας στη σελίδα Μηνυμάτων.
  Για να διατηρήσουμε την ύψιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια μιας συναλλαγής, όλες οι πληρωμές για μια παραγγελία πραγματοποιούνται μόνο μέσω PayPal, τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο online πληρωμών παγκοσμίως. Για την ολοκλήρωση μιας πληρωμής δεν χρειάζεσαι λογαριασμό PayPal καθώς μπορείς να πληρώσεις με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ως επισκέπτης. Επιπλέον η ιστοσελίδα μας διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL κρυπτογράφησης (βλέπε πράσινο λουκέτο πάνω αριστερά) για να επιβεβαιώσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα σου παραμένουν προστατευμένα ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σου. Το παρακάτω βίντεο έχει δημιουργηθεί από την ομάδα μας για να σε βοηθήσει με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου:
  https://youtu.be/ZLq7qyMJidQ

 • Θα είναι η εργασία μου αυθεντική χωρίς λογοκλοπή;
  +

  Η απάντηση στην ερώτηση είναι: Ναι… και πάντα θα είναι!

  Όπως θα γνωρίζεις, πλέον όλα τα πανεπιστήμια και οι σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα έχουν εφαρμόσει την εγκατάσταση του λογισμικού “Turnitin” για τον έλεγχο λογοκλοπής οποιασδήποτε εργασίας κατατίθεται από έναν φοιτητή ηλεκτρονικά, συγκρίνοντας προηγούμενες εργασίες συμφοιτητών τους και όλες τις διαθέσιμες πηγές στο ίντερνετ. Έτσι, είναι αδιανόητο πλέον για μία εργασία να γίνεται αποδεκτή σε περίπτωση που έχει υποστεί αντιγραφή από κάποιον άλλο φοιτητή.

  Οι επαγγελματίες εκπονητές της ομάδας μας δεν ακολουθούν την ανήθικη πολιτική που εφαρμόζουν πολλά φοιτητικά φροντιστήρια και εξωτερικοί μεσολαβητές, με την παράδοση μιας αντιγραμμένης εργασίας από κάποιον άλλο φοιτητή. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε writer προσλαμβάνεται από εσένα με σκοπό να γράψει μια εξ' ολοκλήρου πρωτότυπη εργασία χωρίς στοιχεία λογοκλοπής και χωρίς να παραβιάζει την Πολιτική της iziPen για τη γνησιότητα και καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της. Με λίγα λόγια, ο writer αφιερώνει χρόνο στο να δημιουργήσει μια αυθεντική φοιτητική εργασία πανεπιστημίου ή οποιασδήποτε άλλης ακαδημαϊκής σχολής ΑΕΙ και ΤΕΙ από την αρχή μέχρι το τέλος της αποκλειστικά για εσένα. Με την παράδοση της εργασίας, σου παραχωρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα αυτής για τη προσωπική σου χρήση. Όλοι οι επαγγελματίες συνεργάτες μας ακολουθούν την αυστηρή πολιτική μας όσον αφορά την αντιγραφή και χρήση υπάρχουσας γραπτής ύλης που συμβαδίζουν και ορίζονται από το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο με ανώτατο επιτρεπτό όριο λογοκλοπής έως 20%.

  Να θυμάσαι, για την ασφάλειά σου η iziPen είναι η μόνη εταιρία που παρέχει Δωρεάν Έλεγχο Λογοκλοπής ώστε να μπορείς να επιβεβαιώσεις τη γνησιότητα μιας εργασίας που ολοκληρώθηκε στην πλατφόρμα μας χωρίς πλαγιαρισμό (plagiarism).

  Εδώ απλά νιώθεις ασφαλής και ξεχνάς τη μέθοδο “copy-paste”!

 • Ποιες σχολές συμπεριλαμβάνονται στην υποστήριξη φοιτητικών εργασιών;
  +

  Με πάνω από 350 writers στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσαμε να μην καλύπτουμε τις ανάγκες της εργασίας σου από οποιαδήποτε ακαδημαϊκή σχολή. Κατά τη δημιουργία της παραγγελίας σου θα μπορείς για αρχή να διαλέξεις το είδος της σχολής σου, όπως ΑΕΙ και Αγγλικά κολλέγια αλλά ακόμα και ΙΕΚ ή μεταπτυχιακό επίπεδο, ώστε να προσελκύσεις τους συγγραφείς με το κατάλληλο επίπεδο εμπειρίας. Στη συνέχεια μπορείς να διαλέξεις από μία λίστα το αντικείμενο της σχολής σου όπως Κοινωνιολογία, Μάρκετινγκ, Φιλολογία, και άλλες ειδικότητες που συνδέονται μόνο με τους επαγγελματίες εκπονητές που ειδικεύονται στο συγκεκριμένο θέμα συγγραφής. Κάποιες από τις πιο διάσημες κατηγορίες πανεπιστημιακών μαθημάτων στην πλατφόρμα μας είναι τα Οικονομικά, η Ψυχολογία και το Παιδαγωγικό χωρίς όμως να απουσιάζει κάποιο άλλο αντικείμενο συγγραφής αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να βρεις το κατάλληλο για τη δική σου σχολή.

 • Και αν η εργασία μου δεν είναι αυτό που παρήγγειλα από τον εκπονητή;
  +

  Κάθε φορά που ξεκινάς μία συνεργασία με έναν writer μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του ανά πάσα στιγμή θελήσεις μέσω chat μηνυμάτων. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να μένεις ενημερωμένος/η για την πρόοδο της εργασίας σου καθώς μπορείτε να συζητάτε για τυχόν διορθώσεις ή έξτρα οδηγίες από τον καθηγητή σου. Για την πλήρη ενημέρωση σου, ο writer θα μπορεί να συμπληρώνει την μπάρα προόδου της πτυχιακής εργασίας σου με 30%, 70%, αλλά και 100% κατά την ολοκλήρωση της. Για κάθε ποσοστό προόδου που θα συμπληρώνεται, θα ενημερώνεσαι αυτόματα μέσω email και θα μπορείς να κατεβάσεις τα ανάλογα αρχεία, ώστε να ελέγξεις τη δουλειά του. Για να αποφύγεις οποιαδήποτε παρανόηση με τον εκπονητή σου, μείνε σε άμεση επαφή μαζί του και υπενθύμιζε του να σε κρατάει ενήμερο/η για την εξέλιξη της εργασίας σου συμπληρώνοντας την μπάρα προόδου έγκαιρα.

  Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν είσαι ευχαριστημένος/η από τις υπηρεσίες συγγραφής του writer σου ή από την ανταπόκριση του στα μηνύματά σου, μπορείς να επικοινωνήσεις με την 24ωρη υποστήριξη πελατών μας. Η ομάδα μας θα ανοίξει μία υπόθεση για τη συνεργασία σας ώστε να ελέγξει το αίτημα σου και να έρθει σε άμεση επικοινωνία με το συνεργάτη μας για την επίλυση του προβλήματος. Να θυμάσαι πω είσαι προστατευμένος/η από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen καθώς η πληρωμή σου δεν απελευθερώνεται ποτέ στον writer πριν την ολοκλήρωση και παράδοση της τελικής έκθεσης σε εσένα. Μπορείς να αιτηθείς μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων καθ' όλη τη διάρκεια μίας συνεργασίας αλλά ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της για τις επόμενες επτά (7) ημέρες.

 • Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου ή θέλω να αλλάξω το email μου.
  +

  Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου μπες στην σελίδα ‘Είσοδος’ την οποία χρησιμοποιείς για τη σύνδεση σου και κάτω από τα απαιτούμενα στοιχεία θα δεις την επιλογή “Ξέχασα τον κωδικό μου”. Κάνε κλικ σε αυτήν και γράψε τη διεύθυνση email σου για να σου έρθει ένα email ανάκτησης κωδικού. Διαφορετικά, χρησιμοποίησε τον παρακάτω σύνδεσμο:
  https://izipen.gr/forgotton-password

  Δυστυχώς οι χρήστες μας δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν τη διεύθυνση email τους για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. κλοπή προσωπικής διεύθυνσης email) μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Να θυμάσαι, επίσης, ότι αλλαγή του username (όνομα χρήστη) σου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε καμία περίπτωση. Με την εγγραφή τους, όλοι οι πελάτες θα λαμβάνουν ένα username ως “customer” το οποίο θα ακολουθείται από ένα πενταψήφιο ή εξαψήφιο τυχαίο αριθμό. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την προστασία των προσωπικών πληροφοριών σου με την ανώνυμη εγγραφή σου.

 • Είμαι writer! Πως αναλαμβάνω μία εργασία και πότε θα πληρωθώ;
  +

  Για να μπορέσεις να ξεκινήσεις να δουλεύεις σε μία εργασία, θα πρέπει πρώτα ο πελάτης να ολοκληρώσει την αγορά του ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα μας. Την ίδια στιγμή θα λάβεις ένα email από την iziPen με την επιβεβαίωση της πληρωμής και όλα τα στοιχεία της παραγγελίας. Η παραγγελία θα μεταφερθεί αυτόματα στην καρτέλα ΄Κερδισμένες Παραγγελίες’ στο προφίλ σου και δίπλα της θα εμφανιστεί μία μπάρα προόδου. Θα μπορείς να ενημερώνεις τον πελάτη σου για την εξέλιξη της δουλειάς σου συμπληρώνοντας την μπάρα προόδου ως 30%, 70%, ή και 100% για την ολοκλήρωσή της. Η πληρωμή σου από την iziPen θα γίνει αυτόματα μέσω PayPal 15 εργάσιμες ημέρες μετά την παράδοση της εργασίας σου στον πελάτη σου.

  Για τη δική σου ασφάλεια, σου προτείνουμε να αποφεύγεις να παραδίδεις κάποιο κομμάτι δουλειάς σε έναν πελάτη μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων πριν λάβεις την επιβεβαίωση πληρωμής για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Σου υπενθυμίζουμε ότι για λόγους προστασίας των προσωπικών στοιχείων σας, απαγορεύεται ρητά η ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων (όπως τηλέφωνο, email, κλπ.) μεταξύ όλων των χρηστών μας.

 • Μπορώ να πληρώσω τμηματικά την εργασία μου;
  +

  Φυσικά! Προς διευκόλυνση σου, σου δίνουμε τη δυνατότητα να συμφωνήσεις με τον writer σου την τμηματική πληρωμή της εργασίας σου για όλες τις παραγγελίες άνω των 120€ δημιουργώντας περισσότερες από μία παραγγελίες για την ίδια εργασία. Για παράδειγμα, αν το συνολικό κόστος της υλοποίησης της εργασίας σου είναι 500€ μπορείτε να χωρίσετε την εργασία σε 3 νέες παραγγελίες που θα δημιουργήσεις στο προφίλ σου με την ανάλογη ημερομηνία προθεσμίας ως:

  Παραγγελία 1: 150€ με προθεσμία 1 Ιουνίου
  Παραγγελία 2: 150€ με προθεσμία 1 Ιουλίου
  Παραγγελία 3: 200€ με προθεσμία 1 Αυγούστου

  Έτσι, κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται ένα τμήμα της εργασίας σου από τον writer, θα μπορείς να το ελέγχεις πριν προβείς στην αγορά της επόμενης παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση θα είσαι προστατευμένος/η από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen σε περίπτωση που η εργασία σου δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου ή δεν παραδοθεί εντός της προθεσμίας που έχεις ορίσει. Επίσης, για την ασφάλεια όλων των πελατών μας, στην iziPen προσφέρουμε πλέον και τον Δωρεάν Έλεγχο Λογοκλοπής σε κάθε παραγγελία που παραδίδεται από τους συνεργάτες μας.

  Για να ολοκληρώσεις την αγορά της πρώτης παραγγελίας σου στην iziPen περισσότερες πληροφορίες όπως και ένα βίντεο οδηγό θα βρεις στη σελίδα μας Τρόποι Πληρωμής.

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Προσωπικά Δεδομένα. Το κατάλαβα