Πως Δουλεύει

Πως δουλεύει η πλατφόρμα iziPen βήμα - βήμα από τη δημιουργία παραγγελίας έως τη παραλαβή της πτυχιακής εργασίας σου.
Ανέβασε μία παραγγελία για την επιμέλεια ακαδημαϊκών κειμένων και παρέλαβε μία αυθεντική φοιτητική εργασία χωρίς λογοκλοπή. Εάν είσαι φοιτητής και χρειάζεσαι υποστήριξη με τις φοιτητικές εργασίες σου… Τότε είσαι στο σωστό μέρος για να πάρεις βοήθεια από τους καλύτερους συγγραφείς στην Ελλάδα. Μπορείς να ανεβάσεις την παραγγελία σου online εντελώς δωρεάν και σύντομα θα πάρεις προσφορές από τους writers μας. Απλά ακολούθησε αυτά τα 3 izi βήματα:


1. Ανέβασε μία νέα παραγγελία για να πάρεις προσφορές:

Ξεκίνα την παραγγελίας σου βάζοντας ένα τίτλο και διάλεξε μία κατηγορία όπως εργασία εξαμήνου, μεταπτυχιακή ή διπλωματική εργασία, παρουσίαση, στατιστική ανάλυση κ.α. Έπειτα μπορείς να επιλέξεις το αντικείμενο της σχολής σου (π.χ. Ψυχολογία, Μάρκετινγκ, Ιατρική, Παιδαγωγικό) και να προσθέσεις αριθμό λέξεων και βιβλιογραφικών αναφορών. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς στις πληροφορίες της εργασίας σου ώστε να βοηθήσεις τους writers να καταλάβουν τις ανάγκες σου για να σου δώσουν την καλύτερη προσφορά τους. Τέλος, όρισε την ακριβή προθεσμία που θέλεις να γίνει η παράδοση από τον εκπονητή μας και φτιάξε το προφίλ σου εισάγοντας μόνο το email σου και τίποτα άλλο.

2. Διάλεξε τον κατάλληλο writer για τη συγγραφή της εργασία σου:

Πολύ σύντομα θα λάβεις προσφορές από διάφορους ακαδημαϊκούς writers. Πάρε το χρόνο σου να συγκρίνεις τα προφίλ των ενδιαφερόμενων writers καθώς και αν υπάρχουν σχόλια από προηγούμενες εργασίες που έχουν ολοκληρώσει στο παρελθόν. Για κάθε writer που σε ενδιαφέρει, μπορείς να ανοίξεις μία chat συνομιλία μαζί τους ώστε να συζητήσετε τις ανάγκες της φοιτητικής σου εργασίας. Αφού διαλέξεις τον κατάλληλο writer για την πτυχιακή σου ολοκλήρωσε την παραγγελία μαζί του ηλεκτρονικά μέσω της ασφαλής σελίδας PayPal. Με την αγορά και ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας, η iziPen σου παρέχει προστασία επιστροφής χρημάτων μέχρι και την ολοκλήρωση και παράδοση της εργασίας σου όπως ακριβώς έχεις συμφωνήσει με τον writer σου.

3. Παρέλαβε την εργασία σου όπως ακριβώς την ζήτησες:

Μόλις ξεκινήσεις τη συνεργασία σου με ένα writer, η κατάσταση της παραγγελίας σου θα αλλάξει σε ‘‘ανατέθηκε’’ και θα μπορείς να βρίσκεσαι σε διαρκή επικοινωνία μαζί του μέσω chat. Ο writer σου θα μπορεί να σε ενημερώνει για την εξέλιξη της δουλειάς του συμπληρώνοντας την μπάρα προόδου δίπλα από την εργασία σου με 30% , 70% , και 100%. Κάθε φορά που θα ενημερώνεται η μπάρα προόδου, θα μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία της εργασίας σου για ανασκόπηση και επιβεβαίωση. Όταν 100% της εργασίας σου ολοκληρωθεί και παραδοθεί σε εσένα, θα μπορείς να αφήσεις ένα σχόλιο στο προφίλ του writer για την εμπειρία σου από τη συνεργασία σας. Μην ξεχνάς για τη δική σου ασφάλεια, η πληρωμή σου θα απελευθερωθεί στον writer μόνο αφού σου παραδώσει τη φοιτητική εργασία σου σύμφωνα με τα κριτήρια σου και εντός της προθεσμίας σου.

Να θυμάσαι: Όλοι οι writers είναι υποχρεωμένοι από την Πολιτική της iziPen να σου παρέχουν πρωτότυπες εργασίες με αυθεντικό υλικό χωρίς λογοκλοπή. Με την ολοκλήρωση και παράδοση μίας γραπτής έρευνας, παρουσίασης, ή στατιστικής ανάλυσης, οι writers παραχωρούν στον πελάτη και όλα τα πνευματικά δικαιώματα αυτής.

Άνοιξε μία chat συνομιλία με τους writers της επιλογής σου για να συζητήσετε τις ανάγκες της πτυχιακής εργασίας σου.
Κράτησε συνεχή επικοινωνία με τον writer σου και ενημέρωσε τον για τις οδηγίες και παρατηρήσεις του καθηγητή σου.Στην iziPen μπορείς να επικοινωνείς απευθείας με τους writers μέσω chat για να απαντούν και λύνουν όλες τις απορίες σου πριν διαλέξεις τον πιο κατάλληλο για τις απαιτήσεις της εργασίας σου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι απαραίτητο να είσαι σε μόνιμη επαφή με τον συγγραφέα ειδικά όταν απαιτούνται διορθώσεις για μία πολυσέλιδη διατριβή ή διπλωματική εργασία με αυστηρούς χρόνους παράδοσης. Για αυτό το λόγο, έχεις την επιλογή να ανοίξεις μία chat συνομιλία με τους ενδιαφερόμενους εκπονητές πριν αλλά και αφού αποφασίσεις με ποιον θέλεις τελικά να συνεργαστείς. Για τη διευκόλυνση σου, ένας writer δεν μπορεί να ανοίξει μία chat συνομιλία μαζί σου μέχρι εσύ να στείλεις το πρώτο μήνυμα. Όλες οι συνομιλίες διατηρούνται στο προφίλ σου και είναι αποθηκευμένες στο ιστορικό μηνυμάτων σου ώστε να μην χάνεις καμία συζήτηση από το παρελθόν. Στη σελίδα ‘‘Μηνύματα’’ μπορείς να διαλέξεις μία συνομιλία ώστε να γράψεις το μήνυμα σου ή να αναρτήσεις ένα αρχείο. Έπειτα, στα δεξιά της συνομιλίας μπορείς να δεις τις βασικές πληροφορίες για το προφίλ του writer που συνομιλείς, αλλά και να αγοράσεις την προσφορά του για τη συγγραφή της εργασίας σου. Μόνο να θυμάσαι… για την προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σου στοιχείων, απαγορεύεται κάθε είδους ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων όπως τηλέφωνο, email, κλπ. Έτσι θα καλύπτεσαι πάντα από την προστασία πελατών iziPen.
Αξιολόγησε την εμπειρία σου από την πανεπιστημιακή έκθεση που έγγραψε ο εκπονητής μας για σένα και άσε μία βαθμολογία.
Γράψε μία κριτική για την έρευνα, στατιστική ανάλυση ή άρθρο που έλαβες στην iziPen και βοήθησε περισσότερους φοιτητές. Όπως θα δεις στο προφίλ των περισσότερων writers υπάρχουν σχόλια και βαθμολογίες από προηγούμενες ακαδημαϊκές εργασίες που ολοκλήρωσαν στο παρελθόν.

Αυτό σε βοηθάει να καταλάβεις τις δεξιότητες και την ποιότητα δουλειάς που προσφέρουν σε κάθε συνεργασία τους με ένα σπουδαστή. Κάθε αξιολόγηση αποτελείτε από μία βαθμολογία 1 έως 5 αστέρια και ένα σχόλιο. Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα ενός συγγραφέα να αφήσεις και εσύ την αξιολόγηση σου μετά από την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας σου. Με την ολοκλήρωση της εργασίας σου ως 100% θα εμφανιστεί δίπλα από αυτήν η επιλογή “Βαθμολόγησε τον writer” για να μοιραστείς την εμπειρία σου και να βοηθήσεις και εσύ άλλους χρήστες στο μέλλον. Είναι στο χέρι σου να συμβάλεις και εσύ στην κοινότητα φοιτητών iziPen… Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Για κάθε αξιολόγηση όλοι οι χρήστες υποχρεούνται να βασίζονται σε αληθινά γεγονότα από την προσωπική τους εμπειρία τα οποία θα συμβαδίζουν με την πολιτική αξιολόγησης της iziPen. Δεν επιτρέπονται αξιολογήσεις με περιεχόμενο όπως:

  • Σχόλια τα οποία δεν σχετίζονται με τη συγκεκριμένη συναλλαγή.
  • Σχόλια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην προσωπική εμπειρία του χρήστη.
  • Σχόλια τα οποία προσβάλουν ή παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα (πχ. υβριστικό, ρατσιστικό ή απειλητικό περιεχόμενο).
  • Σχόλια τα οποία συσχετίζονται με διαφημιστικό περιεχόμενο ή αναφέρουν πολιτικές και θρησκευτικές απόψεις.

Με την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ποιότητα συγγραφής πτυχιακών εργασιών.
Κάθε εκπονητής δεσμεύεται να σου παραδώσει αυθεντικές φοιτητικές εργασίες χωρίς λογοκλοπή και με 24ωρη ακαδημαϊκή υποστήριξη. Ξέρουμε πολύ καλά ότι σαν φοιτητής, η ποιοτική συγγραφή μιας ακαδημαϊκής εργασίας χωρίς σημάδια λογοκλοπής είναι η βασική σου προτεραιότητα.

Για αυτό το λόγο η iziPen είναι η μόνη εταιρία που σου προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που η εργασία σου δεν είναι όπως συμφώνησες με τον writer σου ή δεν τηρεί τα κριτήρια λογοκλοπής που υποχρεώνουν τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Πανεπιστήμια. Από το 2018 όλα τα Ελληνικά πανεπιστήμια όπως ΑΕΙ και ΤΕΙ υποχρεώνουν όλα τους καθηγητές να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Turnitin, μία πλατφόρμα ευρέως διαδεδομένη στα πανεπιστήμια της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας. Πλέον με τη χρήση του λογισμικού Turnitin, όλες οι ακαδημαϊκές εργασίες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κατατίθενται σε αυτό το παγκόσμιο σύστημα. Με αποτέλεσμα να μην γίνεται αποδεκτή καμία εργασία μαθητή που περιέχει πάνω από τα επιτρεπτά όρια λογοκλοπής (15-20% plagiarism). Η ομάδα της iziPen έχει πρόσβαση να ελέγξει τη γνησιότητα μίας πτυχιακής εργασίας, ή οποιασδήποτε άλλης έρευνας σε περίπτωση που αμφισβητηθεί η αυθεντικότητα της. Επίσης, για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σου όλες οι ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιούνται μόνο μέσω PayPal, τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο online πληρωμών παγκοσμίως. Για την ολοκλήρωση μιας πληρωμής δεν χρειάζεσαι λογαριασμό PayPal καθώς μπορείς να πληρώσεις με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ως επισκέπτης. Επί πλέον η ιστοσελίδα μας διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL κρυπτογράφησης (βλέπε πράσινο λουκέτο πάνω αριστερά) για να επιβεβαιώσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα όλων των χρηστών μας δεν πρόκειται να εκτεθούν σε τρίτους.

Προσφέρουμε 24/7 εξυπηρέτηση καθημερινά ώστε να εγγυόμαστε την ποιότητα συγγραφής και υποστήριξης σου από τους writers.
Εδώ έχεις την ασφάλεια να παραλάβεις τη φοιτητική και μεταπτυχιακή εργασία σου εντός της προθεσμίας της με 24ωρη υποστήριξη. Είμαστε live για σένα οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείς.

Καθώς η iziPen λειτουργεί σε 4 γλώσσες και εξυπηρετεί φοιτητές σε περισσότερες από 50 χώρες, δεν θα μπορούσαμε να μην σου παρέχουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη αλλά και τηλεφωνικό κέντρο σε καθημερινή βάση. Για να κρατήσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα ασφαλή, όλες οι παραγγελίες για συγγραφή ή διόρθωση κειμένων θα πρέπει να αναρτηθούν online δημιουργώντας έναν ανώνυμο λογαριασμό με το email σου. Με αυτό τον τρόπο έρχεσαι σε άμεση επαφή με τους writers χωρίς να χρειάζεται να μεσολαβήσει η ομάδα μας. Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή πληροφορία χρειάζεσαι μπορείς ανά πάσα στιγμή να απευθυνθείς στη σελίδα επικοινωνίας της iziPen ή να μας στείλεις το email σου στη διεύθυνση support@izipen.gr και ένας εκπρόσωπος μας θα σου απαντήσει πολύ σύντομα. Σε περίπτωση που αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία σου με τον writer σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και το σχόλιο σου. Η ομάδα μας θα λάβει δράση άμεσα για να επιλύσει το πρόβλημα σου σε χρόνο ρεκόρ! Εσύ απλά take it izi…

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Προσωπικά Δεδομένα. Το κατάλαβα