Στατιστικές Αναλύσεις – Πρόγραμμα SPSS / STATA / EXCEL

Για τις περισσότερες εργασίες που θα κάνεις για το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό πρόγραμμά σου, θα χρειαστείς δεδομένα. Τα δεδομένα αυτά πρέπει να είναι πρωτογενή, δηλαδή να έχουν συλλεχθεί από εσένα για τις ανάγκες της έρευνας, έτσι ώστε να μπορείς να συγκεντρώσεις στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν για την εκπόνηση της εργασίας. Τις περισσότερες φορές, αυτό ακριβώς είναι το κομμάτι που δυσκολεύει τους φοιτητές, καθώς δε γνωρίζουν πώς πρέπει να εκτελέσουν μια στατιστική ανάλυση, πώς να συλλέξουν ποιοτικά δεδομένα και πώς να ολοκληρώσουν την εξαγωγή συμπερασμάτων με σωστά διατυπωμένα αποτελέσματα.

Οι έμπειροι writers μας φροντίζουν κάθε εργασία να είναι μοναδική και όχι αντιγραφή από κάποια άλλη. Επομένως και τα δεδομένα και οι πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν για να την υποστηρίξουν πρέπει να είναι αληθή και αυθεντικά. Άλλωστε, όλες οι εργασίες ελέγχονται από το πρόγραμμα ανίχνευσης λογοκλοπής των συνεργατών μας το οποίο εξασφαλίζει ότι η κάθε εργασία που κατατίθεται είναι όντως πρωτότυπη. Για αυτό το λόγο, διεξάγεται η έρευνα πριν από την εκπόνηση οποιασδήποτε εργασίας, ούτως ώστε να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες πληροφορίες και δεδομένα με τα οποία στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μία ποιοτική ή μία ποσοτική ανάλυση για να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.

Πάρε την καλύτερη τιμή για την ολοκλήρωση στατιστικών αναλύσεων!

Μια τέτοια συγκέντρωση δεδομένων με μία πλήρη αξιολόγηση - ανάλυση των αποτελεσμάτων μπορείς να βρεις εύκολα στην iziPen! Τα δεδομένα συλλέγονται με διάφορες μεθόδους όπως με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων online, την τηλεφωνική επικοινωνία με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ή ακόμα και με τις επιμέρους συνεντεύξεις. Στη συνέχεια, όσες πληροφορίες έχουν συλλεχθεί αναλύονται μέσω ειδικών προγραμμάτων και τα αποτελέσματα τους χρησιμοποιούνται κατά τη συγγραφή των φοιτητικών εργασιών.

Οι στατιστικές αναλύσεις γίνονται με πολλά προγράμματα και κάθε πανεπιστήμιο μπορεί να ζητήσει και ένα διαφορετικό. Στην iziPen φροντίζουμε να διατηρούμε την μεγαλύτερη ομάδα σε writers με διαφορετικό υπόβαθρο και εξειδίκευση. Μπορεί να είναι ανάλυση μέσω SPSS, είτε μέσω STATA, EXCEL ή και με την πρόσφατα διαδεδομένη μέθοδο R, στην πλατφόρμα μας σίγουρα θα βρεις τον επαγγελματία εκπονητή με την κατάλληλη εμπειρία και δεξιότητες που θα αναλάβει να συλλέξει και αναλύσει τα δεδομένα ακριβώς όπως θα τα χρειαστείς για την πτυχιακή εργασία του εξαμήνου σου ή τη διπλωματική διατριβή σου.

Γιατί να επιλέξεις την ομάδα μας για την υλοποίηση έγκαιρων στατιστικών αναλύσεων; Εκτός από την ασφάλεια αυθεντικότητας που σου παρέχουμε με το δωρεάν έλεγχο λογοκλοπής που πραγματοποιείται καθημερινά από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, στο φοιτητικό φροντιστήριο iziPen θα είσαι πάντα προστατευμένος/η από την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen. Τι είναι αυτό; Με απλά λόγια, αν δεν μείνεις ευχαριστημένος/η με το αποτέλεσμα που θα παραλάβεις από τον εκπονητή σου ή η παράδοση της εργασίας σου δεν είναι εντός προθεσμίας, μπορείς να αιτηθείς την άμεση επιστροφή των χρημάτων σου! Με αυτό τον τρόπο, όλοι οι ακαδημαϊκοί συνεργάτες μας φροντίζουν να σου παρέχουν μόνο ποιοτικές έρευνες και αναλύσεις ώστε η πληρωμή σου να απελευθερωθεί επιτυχώς στους ίδιους μόνο αφού επιβεβαιώσεις πως είσαι ικανοποιημένος/η με την τελική παράδοση της εργασίας σου. Αν, φυσικά, η εργασία σου χρειαστεί τις απαραίτητες διορθώσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις του καθηγητή σου, ο writer σου είναι ενήμερος πως πρέπει να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες διορθώσεις της εργασίας για την ολοκλήρωση του project σας.

Τέλος, αξίζει να σου υπενθυμίσουμε πως δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων για να διατηρήσουμε απόλυτη εχεμύθεια σε κάθε συνεργασία μας. Αυτός είναι και ο λόγος που για τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρειάζεσαι μόνο ένα email και τίποτα άλλο. Η δημιουργία του ανώνυμου λογαριασμού σου είναι απαραίτητη για να ελέγχεις τις προσφορές της παραγγελίας σου αλλά έπειτα και την εξέλιξη μίας ανατεθειμένης εργασίας σου σε κάποιον writer μας. Η ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων μεταξύ πελατών και writers απαγορεύεται στην πλατφόρμα μας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων σας. Ωστόσο, με τη σύνδεσή σου στο iziPen προφίλ σου θα μπορείς να συνομιλείς με τον writer σου μέσω chat αλλά και να κατεβάσεις τα απαραίτητα συνημμένα αρχεία της φοιτητικής εργασίας σου.

Πάρε και εσύ προσφορές από τους επαγγελματίες writers μας!

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Προσωπικά Δεδομένα. Το κατάλαβα