Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΚΠΑ: Παιγνιοθεραπεία

ΕΚΠΑ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Νέο πρόγραμμα από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ με θέμα: Παιγνιοθεραπεία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πρακτικές Εφαρμογές και Βιωματικές Ασκήσεις. Έως και 35% έκπτωση στα δίδακτρα και δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στους συμμετέχοντες.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Παιγνιοθεραπεία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πρακτικές Εφαρμογές και Βιωματικές Ασκήσεις, αποτελεί το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης του ΕΚΠΑ που απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημίου/ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής αλλά και σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική στο αντικείμενο εργασιακή εμπειρία.

Στόχος του προγράμματος η εκπαίδευση, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, εκπαιδευτικών, ειδικών ψυχικής υγείας και επαγγελματίες στον χώρο της υγείας, πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις πρακτικές παιγνιοθεραπείας και την εφαρμογή τους για την αντιμετώπιση ψυχολογικών και άλλων δυσκολιών στην παιδική ηλικία.

ΕΚΠΑ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείτε από δύο μέρη. Το πρώτο είναι καθαρά θεωρητικό, το οποίο καλύπτεται από σχετική και σύγχρονη βιβλιογραφία. Και το δεύτερο πρακτικό μέσω παραδειγμάτων από την θεραπευτική πράξη και βιωματικών εισηγήσεων με οπτικοακουστικά μέσα. Κατά τη διάρκεια του θα προσδιοριστούν εννοιολογικά θέματα της παιγνιοθεραπείας που εστιάζουν στο παιχνίδι ως μέσω έκφρασης και επικοινωνίας με τα παιδιά, καθώς και ως θεραπευτικό μέσο.

Η διδασκαλία του προγράμματος θα διεξαχθεί μέσω διαδικτύου και θα διαρκέσει δυο μήνες (40 ώρες). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 16/05/22 και η έναρξη μαθημάτων θα γίνει στις 23/05/2022.

Κόστος Προγράμματος

Εκπτώσεις που ξεπερνούν το 35% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων. Δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Προεγγραφή με 80€ για αιτήσεις έως 28/03/2022 και 10% έκπτωση σε όλους λόγω early entry. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Να σημειωθεί ότι για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

Ακόμα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Ειδική έκπτωση 20% εφαρμόζεται για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία Covid -19 σε συμπολίτες μας που η εργασία τους αποδεδειγμένα πλήττεται λόγω της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.