Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΚΠΑ: Digital Marketing

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ με θέμα: Digital Marketing. Έως και 40% έκπτωση στα δίδακτρα και δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στους συμμετέχοντες.

Το ΕΚΠΑ υλοποιεί ένα ακόμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής καθώς και απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσες με σχετική εργασιακή εμπειρία, με θέμα το Digital Marketing.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στην πρακτική εφαρμογή με σκοπό να δώσει στον εκπαιδευμένο τα σωστά εργαλεία για να τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης Digital Marketing στρατηγικής. Απευθύνεται σε άτομα που είτε αποσκοπούν να εργαστούν μελλοντικά στο ψηφιακό μάρκετινγκ αλλά και σε στελέχη επιχειρήσεων. Είναι κατάλληλο για bloggers και κειμενογράφους, social media managers και σχεδιαστές στρατηγικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συμβούλους.

ΕΚΠΑ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Δεν απαιτούνται προϋπάρχουσες και εξιδεικευμένες γνώσεις Πληροφορικής καθώς το πρόγραμμα θα καλύψει τις βασικές αρχές, θα έχει βήμα-προς-βήμα χαρακτήρα ώστε να υπάρξει άμεση εφαρμογή και θα καλύψει τι σύγχρονες τάσεις και πρακτικές του Digital Marketing. Ακόμα, θα γίνει και νομική κάλυψη του αντικειμένου ώστε να καλύψει το νέο πλαίσιο διαχείρισης προσωπικών δεδομένων GDPR.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 23/05/2022 και η προθεσμία υποβολής αίτησης θα είναι έως τις 16/05/2022. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 6 μήνες (σύνολο 156 διδακτικές ώρες) και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης εφόσον, ο εκπαιδευόμενος, έχει λάβει μεγαλύτερο βαθμό ή ίσο του 50% σε όλα τα μαθήματα

Κόστος Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Ισχύουν εκπτώσεις έως 40% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων και η δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Προεγγραφή με 80€ για αιτήσεις έως 28/03/2022 και 15% έκπτωση σε όλους λόγω early entry. Παράλληλα, θα ισχύσει έκπτωση για  Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Ειδική έκπτωση 20% εφαρμόζεται για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία Covid -19 σε συμπολίτες μας που η εργασία τους αποδεδειγμένα πλήττεται λόγω της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.