Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΚΠΑ: Digital Copywriter

ΕΚΠΑ Digital Copywriter

Νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ με θέμα: Digital Copywriter. Έως και 40% έκπτωση στα δίδακτρα και δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στους συμμετέχοντες.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ οργανώνει ένα ακόμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: Digital Copywriter. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ ημεδαπής και αλλοδαπής, και απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική εργασιακή εμπειρία ή ενασχόληση.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και συμβούλους επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, διαφήμισης, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Ιδιοκτήτες e-shop που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις τεχνικές του corywriting και digital storytelling. Σε όσους παρέχουν υπηρεσίες μάρκετινγκ αλλά και όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν επιχειρήσεις σε θέσεις Copywriter, όπως Digital Copywriter, Search Engine Optimization Copywriter, Social Media Content Creator, Content Manager, Digital Ads Content Planner, Marketing Copywriter και UX Copywriter.

ΕΚΠΑ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η κατανόηση της διαδικασίας της σύνταξης και συγγραφείς κειμένων. Θα δοθούν τεχνικές και μέθοδοι που έχουν ως σκοπό την αποτελεσματική κατανόηση του Copywriting έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορέσει να χρησιμοποιήσει αυτές τις τεχνικές είτε για να προσελκύσει πελάτες ή καταναλωτές, να ενισχύσει την επιχείρηση του.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 23/05/2022 και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 16/05/2022. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει 3 μήνες (συνολικά 60 ώρες).  Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης σε όσους εκπαιδευόμενους έχουν λάβει σε όλα τα μαθήματα βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο του 50%.

Κόστος Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Ισχύουν εκπτώσεις έως 40% και η δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Ακόμα ισχύουν εκπτώσεις για  Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Ειδική έκπτωση 20% εφαρμόζεται για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία Covid -19 σε συμπολίτες μας που η εργασία τους αποδεδειγμένα πλήττεται λόγω της πανδημίας.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή των διδάκτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.