ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδηγός για τη συγγραφή Διπλωματικής Εργασίας / Διατριβής

Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα οι φοιτητές δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να ασχοληθούν με την εκπόνηση εργασιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν έρχεται η ώρα της διδακτορικής διατριβής να διατελούν πολλοί φοιτητές σε σύγχυση και να μη γνωρίζουν από πού θα έπρεπε να αρχίσουν για να εκπονήσουν τη μεταπτυχιακή διατριβή τους. Ας δούμε, λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε για να έχετε επιτυχία στη συγγραφή της διπλωματικής εργασίας σας.

Εκπόνηση Φοιτητικών Εργασιών

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που απασχολεί όλο και περισσότερους φοιτητές αυτές τις μέρες καθώς η φοιτητική ζωή έχει γίνει πλέον τόσο απαιτητική. Θα είναι μία έξτρα δουλειά που χρειάστηκε να πιάσεις τα Σαββατοκύριακα, οι υποχρεώσεις του νοικοκυριού γιατί ζεις μόνος σου ή ακόμα και η πίεση του χρόνου καθώς πηγαινοέρχεσαι από μάθημα σε μάθημα που κάνουν την εκπόνηση φοιτητικών εργασιών σχεδόν ακατόρθωτη να ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας.

Πώς να γράψω το πρώτο μου άρθρο στο ίντερνετ;

Αν είσαι καθημερινός χρήστης του διαδικτύου όπως εμείς, σίγουρα θα διαβάζεις άρθρα κάθε μέρα. Τα ενημερωτικά νέα της ομάδας σου, ένα review για gadgets και ηλεκτρικές συσκευές ή ακόμα κι έναν οδηγό… για τη συγγραφή άρθρων! Ίσως και κάποια στιγμή να σου πέρασε από το μυαλό να γράψεις ένα δικό σου μοναδικό άρθρο αλλά δεν ήξερες από που να αρχίσεις. Αν λοιπόν όντως εσύ είσαι αυτός, τότε αυτά που θα πούμε στη συνέχεια θα σε ενδιαφέρουν σίγουρα!

Αναζήτηση εργασίας μετά την αποφοίτηση σου

Επιτέλους μετά κόπων και βασάνων απόκτησες το πολυπόθητο πτυχίο σου. Συγχαρητήρια! Και τώρα πως βρίσκεις τη δουλειά που θέλεις; Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία εύρεσης εργασίας είναι μια πλήρης απασχόληση από μόνη της καθώς χρειάζεται να αφιερώσεις πολλές ώρες καθημερινά προκειμένου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρακάτω αναφέρουμε τα πιο βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου να προετοιμαστείς για την επόμενη συνέντευξή σου αλλά και τις πιο έγκυρες πηγές αναζήτησης εργασίας.

Προσφορά Χριστουγέννων με 10% έκπτωση σε όλες τις εργασίες – ΕΛΗΞΕ

Αυτό είναι το νέο Χριστουγεννιάτικο Δώρο της iziPen για φοιτητές και μόνο, με έκπτωση σε κάθε νέα παραγγελία σου. Ανέβασε σήμερα την παραγγελία σου για να επωφεληθείς από την προσφορά μας και κέρδισε 10% επιστροφή χρημάτων στην κάρτα σου με την ολοκλήρωση της αγοράς σου. Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραγγελίες σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, ανεξαρτήτως σχολής και θέματος.