Υποτροφίες Βρετανικών πανεπιστημίων και αιτήσεις 2019-2020

Η αδιαμφισβήτητη ακαδημαϊκή ποιότητα των πανεπιστημίων της Αγγλίας συνοδεύονται και από την ύπαρξη υψηλών διδάκτρων, των υψηλότερων σε σχέση με τα πανεπιστήμια άλλων χωρών της Ευρώπης. Στα Βρετανικά πανεπιστήμια, τα δίδακτρα εισήχθησαν για πρώτη φορά το 1998, απαιτώντας από τους σπουδαστές να πληρώσουν έως και 1.000 λίρες ανά ακαδημαϊκό έτος. Έκτοτε όμως, τα δίδακτρα αυξήθηκαν σημαντικά.

Δημιουργία λογαριασμού PayPal (οδηγός βήμα-βήμα)

Τι είναι το PayPal;

To paypal αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ηλεκτρονικών συναλλαγών στο κόσμο, εξυπηρετώντας την πλειοψηφία επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών παγκοσμίως. Η πλατφόρμα πληρωμών δημιουργήθηκε αρχικά από το Ebay, ένα από τα μεγαλύτερα (marketplace) online καταστήματα στον κόσμο.

Τι είναι η λογοκλοπή και πως ελέγχεται;

H λογοκλοπή (plagiarism) αναφέρεται στην οικειοποίηση του έργου ενός άλλου ατόμου, είτε πρόκειται για κείμενο, είτε για εικόνα, είτε για ακουστικό υλικό, χωρίς να αναφερθεί με κατάλληλο τρόπο η πηγή από όπου προέρχεται αυτό. Η λογοκλοπή αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από όλους. Ο καλύτερος τρόπος να αποφευχθεί η λογοκλοπή είναι η πλήρης κατανόηση της έννοιάς της.

Όταν o κ. Νίκος αποφάσισε να “εξαγοράσει” την iziPen.

Με αφορμή ένα email που δεχτήκαμε από τον κ. Νίκο Π. για την “εξαγορά” της ιστοσελίδας iziPen, πήραμε την πρωτοβουλία να ζητήσουμε από τον Κωνσταντίνο (συνιδρυτή της iziPen) να μας επιτρέψει να δημοσιεύσουμε την απάντηση του στο Blog μας. Θεωρήσαμε την σαρκαστική αλλά και με έξυπνο χιούμορ απάντηση του στην  λέξη “εξαγορά”, απαραίτητο θέμα για να αναρτηθεί ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα του Blog μας.

Τί είναι είναι το SEO τελικά;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν σίγουρα ακούσει τον όρο SEO και το πόσο ζωτικής σημασίας εργαλείο αποτελεί για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε τον όρο SEO και να δούμε γιατί είναι τόσο σημαντικό για μια ιστοσελίδα.