Η IZIPEN ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ…

iziPen νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα
Απολάυσε τώρα τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της iziPen από 17 Μαϊου 2019

Αυτή την Παρασκευή 17 Μαϊου, μία νέα πλατφόρμα σε περιμένει να σε γνωρίσει!

Είναι αλήθεια και με αγωνία περιμένουμε να σας παρουσιάσουμε τη νέα σχεδιασμένη πλατφόρμα μας για πελάτες και writers. Από αυτή την Παρασκευή, θα παρατηρήσεις κάποιες αλλαγές στο iziPen προφίλ σου καθώς έχουμε εμπλουτίσει την πλατφόρμα μας με νέα χαρακτηριστικά…

 

Πιο Αναλυτικά οι νέες παροχές που θα προσφέρουμε στους χρήστες μας είναι:

 

  1. Νέο responsive design για οθόνες κινητών και tablets, όπου θα μπορείς να περιηγηθείς από οποιαδήποτε συσκευή χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις μία παραγγελία, να συνομιλήσεις με ένα writer μέσω chat και αν είσαι writer… θα μπορείς εύκολα να ανεβάζεις αρχεία για να ενημερώνεις τους πελάτες σου για την πρόοδο της παραγγελίας τους.
  1. Ένα νέο δυναμικό θέμα για κάθε ειδοποίηση μέσω email θα αντικαταστήσει τον προηγούμενο σχεδιασμό των emails μας με περισσότερα χαρακτηριστικά όπως:

– Ο κάθε χρήστης μπορεί πλέον να κάνει αίτηση απενεργοποίησης του λογαριασμού του από τη σελίδα επεξεργασίας του προφίλ του, χωρίς να χρειάζεται να έρθει σε επικοινωνία με την ομάδα μας. Μόλις το αίτημα ληφθεί, η απενεργοποίηση του λογαριασμού ενός πελάτη θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 24 ώρες. Για την απενεργοποίηση ενός λογαριασμού writer θα χρειαστεί πρώτα ο έλεγχος από την ομάδα μας για τυχών “ανοιχτές” παραγγελίες στο προφίλ του (για περισσότερες πληροφορίες δες τους Όρους Χρήσης iziPen).

– Πλέον στις ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα από κάποιον άλλο χρήστη θα περιλαμβάνεται και η απάντηση του χρήστη, ώστε να γνωρίζεις αν είναι απαραίτητο να συνδεθείς άμεσα ή όχι. Όταν θα βρίσκεσαι συνδεδεμένος/η στο λογαριασμό σου, η πλέον “έξυπνη” πλατφόρμα μας θα καταλαβαίνει ότι δε χρειάζεται να σε ενοχλεί με ειδοποιήσεις και δε θα λαμβάνεις emails για νέα μηνύματα.

– Μία νέα ειδοποίηση έχει δημιουργηθεί για να ενημερώνει τον writer όταν πλησιάζει ο χρόνος για την παράδοση μιας εργασίας ώστε να αποφεύγει την καθυστέρηση της προς τον πελάτη.

 

  1. Μία ολοκαίνουρια σελίδα chat μηνυμάτων έχει δημιουργηθεί για εσένα που σου επιτρέπει πλέον να ανεβάζεις με ασφάλεια όλους τους τύπους αρχείων με συνολικό όριο μεγέθους 15MB. Στη σελίδα μηνυμάτων θα εμφανίζεται πλέον ένα μίνι βιογραφικό του συνομιλητή σου με περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του. Ως πελάτης, θα έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις την αγορά σου και μέσα από τη σελίδα μηνυμάτων. Αντίστοιχα οι writer θα μπορούν πλέον να ανεβάζουν την πρόοδο μιας παραγγελίας μέσω της ίδιας σελίδας.
  1. Όλοι οι writers μπορούν πλέον να εμφανίζουν δημόσια το Ακαδημαϊκό Επίπεδο τους στο προφίλ τους προς ενημέρωση όλων των πελατών της iziPen. Αν είσαι writer, μετά την ανανέωση της πλατφόρμας μας, θα χρειαστεί να ενημερώσεις το Ακαδημαϊκό Επίπεδο σου στο απαιτούμενο πεδίο από την επεξεργασία του προφίλ σου.
  1. Για να βεβαιωθούμε ότι ο κάθε writer αναλαμβάνει μόνο εργασίες στο αντικείμενο συγγραφής που έχει ειδικότητα, η επιλογή των αντικειμένων συγγραφής περιορίζονται στο ανώτατο όριο των 9 κατηγοριών ανά λογαριασμό. Έτσι, αποτρέπουμε τους writers να δώσουν προσφορά σε εργασίες τις οποίες δεν είναι στην ειδικότητα τους. Εάν είσαι writer, θα θέλαμε να ρίξεις μια ματιά σε όλα τα αντικείμενα συγγραφής καθώς έχουμε σκοπό να δημοσιεύσουμε νέες κατηγορίες όπως ‘Μεταφραστής Αγγλικών’, ‘Συντάκτης Άρθρων’, αλλά και ‘Σύνταξη κειμένων Ιστοσελίδων (SEO)’ για τους πιο ψαγμένους writers. Είσαι ένας από αυτούς;
  1. Μία μπάρα αναζήτησης έχει προσδεθεί σε όλες τις σελίδες για την άμεση εύρεση μιας παραγγελίας, συναλλαγής, συνομιλίας, κλπ. Δε χρειάζεται πλέον να αλλάζεις σελίδες μέχρι να βρεις μία συγκεκριμένη καταχώρηση, καθώς θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις λέξεις κλειδιά για να σου εμφανιστούν μόνο τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  1. Ανανεώνουμε τους Όρους Χρήσης iziPen, καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που τηρούμε σύμφωνα με την νέα Πολιτική Απορρήτου μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Πλέον θα νιώθετε 100% ασφαλείς όταν περιηγείστε στον ιστότοπο μας γιατί στην iziPen κατέχουμε πιστοποίηση ICO (Information Commissioners Office) με αριθμό εγγραφής ZA135722 και είμαστε δεσμευμένοι από τους Ευρωπαϊκούς νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR.
  1. Αποδείξεις & Πληρωμές στους writers: Από τις 19 Μάϊου δεσμευόμαστε να εκδίδουμε και αποστέλλουμε ηλεκτρονικά σε κάθε πελάτη τη νόμιμη απόδειξη για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα της iziPen. Η iziPen καταργεί την προμήθεια της για όλους τους writers και στο εξής θα παρακρατεί από την πληρωμή του writer μόνο την αξία φόρου (ΦΠΑ) 24% από τη συνολική αξία κάθε συναλλαγής. Όλες οι πληρωμές στους writers θα πραγματοποιούνται αυτόματα δέκα (10) ημέρες μετά την ολοκλήρωση και παράδοση 100% μιας εργασίας προς τον πελάτη. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία πληρωμών των writers έχουν αναρτηθεί δημόσια στους Όρους Χρήσης για writers.
  1. Η πλατφόρμα μας έχει μεταφερθεί επίσημα σε ταχύτερους και ασφαλέστερους cloud servers σε γειτονικές χώρες της Ε.Ε. για ταχύτητες που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Πλέον η περιήγηση σου στην iziPen θα γίνεται γρήγορα και εύκολα από όπου και αν βρίσκεσαι και θα έχεις άμεση πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή.
  2. Προστατεύουμε όλους τους πελάτες μας με δωρεάν έλεγχο λογοκλοπής! Από 1η Σεπτεμβρίου 2019 σε όλες τις ολοκληρωμένες εργασίες θα πραγματοποιείται πλέον ένας πλήρης έλεγχος λογοκλοπής πριν από την πληρωμή του writer. Σε περίπτωση που το ποσοστό λογοκλοπής μίας εργασίας ξεπερνάει το ανώτατο επιτρεπτό ακαδημαϊκό όριο 20-25% (εξαιρουμένων μαθηματικών τύπων, ασκήσεων, παραθέσεων σε αποσιωπητικά, βιβλιογραφικών αναφορών), η παραγγελία δε θα γίνεται αποδεκτή και η πληρωμή του writer θα ακυρώνεται αυτόματα έως την επίλυση του προβλήματος.
  3. Εάν έχεις διαβάσει μέχρι εδώ, συγχαρητήρια… είσαι ένας από τους πρώτους αναγνώστες μας καθώς αυτό είναι το ολοκαίνουριο Blog μας για φοιτητές και όχι μόνο. Στόχος μας είναι η καθημερινή ενημέρωση σου με φοιτητικά νέα, events, tips για μια εύκολη ζωή και απίθανες προσφορές μόνο για εσένα. Μείνε συντονισμένος και σύντομα θα έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις για εσένα και τους φίλους σου.

Ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιέρωσες για να ενημερωθείς για τις πιο βασικές λειτουργίες της νέας ιστοσελίδας μας. Ελπίζουμε να είσαι όσο ενθουσιασμένοι είμαστε και εμείς, καθώς περιμένουμε να σου παρουσιάσουμε και επίσημα τη νέα μας πλατφόρμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.