Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΚΠΑ: Google Ads, Youtube Ads & Analytics

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΚΠΑ

Νέο πρόγραμμα από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ με θέμα: Google Adds, Youtube Adds & Analytics. Έως και 40% έκπτωση στα δίδακτρα και δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στους συμμετέχοντες.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ οργανώνει ένα ακόμα Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης με θέμα: Google Adds, Youtube Adds και Analytics.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ ημεδαπής και αλλοδαπής αλλά και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχετική εργασιακή εμπειρία ή ενασχόληση. 

Στόχος εκπαιδευτικού Προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι η θεωρητική αλλά και πρακτική εξοικείωση του εκπαιδευόμενου πάνω στον σχεδιασμό αλλά και τη δημιουργία campaings στο Google και Youtube. Θα δοθεί ο τρόπος επιλογής στόχου καμπάνιας, θα γίνει βήμα προς βήμα δημιουργία καμπάνιας μέσω της επιλογής κατάλληλου δικτύου, επιλογή τοποθεσίας και κοινού-στόχου. Ακόμα, θα δοθεί έμφαση στις τεχνικές Remarketing και Similar Audiences και θα παρουσιαστεί ο τρόπος ορισμού προϋπολογισμού, επιλογής στρατηγικής προσφορών, καθώς και ο τρόπος εύρεσης και αξιολόγησης των λέξεων κλειδιών.

Πληροφορίες Εκπαιδευτικού Προγράμματος

ΕΚΠΑ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Η διδασκαλία του εκπαιδευτικού προγράμματος θα γίνει μέσω διαδικτύου. To υλικό θα διατίθεται σταδιακά, με το πέρας κάθε διδακτικής ενότητας. Ακόμα, ο/η εκπαιδευόμενο/εκπαιδευόμενη θα καλείται, έπειτα από ολοκλήρωση τη μελέτης κάθε διδακτικής ενότητας, να υποβάλει ηλεκτρονικά τεστ αξιολόγησης

Παρέχεται πλήρης εκπαιδευτική υποστήριξη και μετά το τέλος του προγράμματος θα δοθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης σε όλους του εκπαιδευόμενους που έχουν λάβει σε όλα τα μαθήματα βαθμολογία ίση ή μεγαλύτερη του 50%.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 25/05/2022 και η προθεσμία υποβολής αιτήσεως είναι μέχρι τις 16/05/2022. Θα διαρκέσει 3 μήνες (σύνολο 72 ώρες).

Κόστος Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Ισχύουν εκπτώσεις έως 40% και η δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Ακόμα ισχύουν εκπτώσεις για  Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Ειδική έκπτωση 20% εφαρμόζεται για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία Covid -19 σε συμπολίτες μας που η εργασία τους αποδεδειγμένα πλήττεται λόγω της πανδημίας.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή των διδάκτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.