Koalla: Freelance υπηρεσίες για κάθε φοιτητή

Τι είναι το koalla

Τα φοιτητικά σου χρόνια είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής σου, γεμάτα από νέες εμπειρίες, γνώσεις αλλά και ανεμελιά.  Ίσως, όμως, τελευταία να νιώθεις ότι δεν φτάνουν οι ώρες της ημέρας για να είσαι εντάξει με τις σπουδές σου αλλά και να κάνεις παράλληλα και κάτι άλλο που σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό σου προτείνουμε το koalla, που θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο στην καθημερινότητά σου. Διάβασε, λοιπόν, το άρθρο μας, μάθε τι είναι το koalla και δες πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις στο έπακρο!

Τι είναι το koalla

Τι είναι το koallaTo koalla.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή freelancers με επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς. Εκεί μπορείς να βρεις επαγγελματίες που εξειδικεύονται στη γραφιστική, στη διαχείριση social media, στην ηχογράφηση, στο web development κ.α. Αυτό που ξεχωρίζει το koalla, είναι η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, η Εγγύηση Ασφαλών Πληρωμών koalla, καθώς και οι καλές τιμές.

Πώς δουλεύει το koalla

Στο koalla.gr έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις, μέσα από τις 30+ κατηγορίες υπηρεσιών, αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου και να συνεργαστείς με τον freelancer που θα επιλέξεις εσύ. Αν μάλιστα δεν βρεις αυτό που έψαχνες, ως έτοιμη υπηρεσία, μπορείς να αφήσεις και ένα δωρεάν αίτημα, για να λάβεις εξατομικευμένες προσφορές από τους freelancers.

Freelance υπηρεσίες του koalla για φοιτητές

Πάμε τώρα να δούμε μερικά παραδείγματα για το πως μπορεί να σου χρησιμεύσει το koalla στη φοιτητική σου ζωή. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, πως θέλεις να συμπεριλάβεις ένα άρθρο στη βιβλιογραφία της πτυχιακής εργασίας σου, το οποίο είναι, όμως, γραμμένο στα Γαλλικά, που δε γνωρίζεις. Μπορείς, τότε, να μπεις στο koalla.gr και να βρεις τον κατάλληλο freelancer που θα αναλάβει τη μετάφραση του κειμένου, από Γαλλικά σε Ελληνικά, σε πολύ χαμηλή τιμή.

Από την άλλη, γνωρίζεις πως μια καλογραμμένη φοιτητική εργασία, από μόνη της, δεν αρκεί για να πάρεις τον πολυπόθητο καλό βαθμό. Πρέπει και να την παρουσιάσεις με τρόπο που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού σου. Αν, λοιπόν, έχεις τελειώσει με την εκπόνηση εκείνης της δύσκολης διπλωματικής εργασίας, αλλά δεν έχεις τον χρόνο για να σχεδιάσεις και μια εντυπωσιακή παρουσίαση PowerPoint, μπορείς κάλλιστα να απευθυνθείς στους ειδικούς του koalla.

Την ίδια στιγμή, το koalla μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις και το διάβασμά σου. Αν θέλεις να έχεις τις χειρόγραφες σημειώσεις σου σε ψηφιακή μορφή, από εδώ μπορείς να επιλέξεις εκείνον που θα αναλάβει τη δακτυλογράφησή τους. Σε περίπτωση που προτιμούσες να κρατάς ηχητικές σημειώσεις από τις διαλέξεις, στο koalla θα βρεις freelancers που θα σε απαλλάξουν από την απομαγνητοφώνηση των ηχογραφήσεων.

Επίσης, μέσα από το koalla, σου δίνεται και η ευκαιρία να φτιάξεις το επαγγελματικό σου προφίλ. Μπορείς να επιλέξεις τον ιδανικό freelancer και να αποκτήσεις ένα σύγχρονο και επαγγελματικό βιογραφικό, που θα τονίζει όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου. Με την ίδια ευκολία, μπορείς να έχεις σύντομα και ένα πλήρως ενημερωμένο προφίλ στο LinkedIn. Έτσι θα έχεις και περισσότερες ευκαιρίες στην αναζήτηση εργασίας.

Freelance υπηρεσίες του koalla για τα χόμπι σου

Κανάλι στο YouTubeΦυσικά, πέρα από τη φοιτητική σου ζωή, μπορείς να αξιοποιήσεις τις freelance υπηρεσίες του koalla και για τα χόμπι σου, προκειμένου να απλουστεύσεις ορισμένες διαδικασίες.

Αν, για παράδειγμα, σε ενδιαφέρει να γίνεις YouTuber, στο koalla υπάρχουν έμπειροι freelancers για σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το δικό σου κανάλι στο YouTube. Στη συνέχεια, μπορούν να σου προτείνουν την κατάλληλη στρατηγική marketing  που θα συμβάλλει στην αύξηση των views στο YouTube και στη δημιουργία της δικής σου κοινότητας. Έχεις, επίσης, την ευκαιρία να τους εμπιστευθείς και την επεξεργασία των video σου, ώστε εσύ να  ασχοληθείς με το πιο δημιουργικό κομμάτι, αυτό της παραγωγής.

Αν το YouTube δε σε ενδιαφέρει τόσο, τότε ίσως θέλεις να αποκτήσεις κοινό σε άλλα social media, όπως το Discord, το TikTok και το Instagram. Οι freelancers του koalla μπορούν να σε βοηθήσουν με ιδέες για Reels, για Instagram Posts και Stories αλλά και για διασκεδαστικά TikToks, που θα γίνουν viral. Μπορείς, ακόμη, να τους ζητήσεις να σε βοηθήσουν και στο Podcast που ετοιμάζεις.

Freelance υπηρεσίες του koalla για μικρή επιχείρηση

Υπηρεσίες για μικρές επιχειρήσειςΤα φοιτητικά σου χρόνια είναι η τέλεια ευκαιρία για να πειραματιστείς και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Γι’ αυτό και, αν στα σχέδιά σου είναι μια μικρή επιχείρηση από το σπίτι, στο koalla μπορείς να βρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Έτσι, αν ,για παράδειγμα, σκέφτεσαι να αρχίσεις να πουλάς τις δημιουργίες σου ή τα χειροποίητα κοσμήματα που φτιάχνεις, εδώ μπορείς να βρεις συμβούλους marketing για να σε καθοδηγήσουν ή και έμπειρα άτομα για να αναλάβουν τα social media σου, ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις σου. Παράλληλα, μπορείς να αποκτήσεις μοντέρνο λογότυπο για την επιχείρησή σου, σε πολύ χαμηλές τιμές, και, αν το σκέφτεσαι πιο σοβαρά, ακόμη και το δικό σου eshop, από 200€!

Πώς μπορείς να δοκιμάσεις το koalla σήμερα

Είμαστε σίγουροι, πως πλέον έχεις αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι το πόσο χρήσιμο μπορεί να σου φανεί το koalla! Γι’ αυτόν τον λόγο, η iziPen εξασφάλισε για εσένα ένα κουπόνι έκπτωσης -10% για την αγορά μιας οποιασδήποτε υπηρεσίας του koalla που σε ενδιαφέρει. Απλώς συμπλήρωσε τον κωδικό: G3XM1M4D4C πριν προχωρήσεις με την ολοκλήρωση της αγοράς σου.

Πώς να γίνεις freelancer στο koalla

Στο koalla μπορείς να παρέχεις και εσύ τις υπηρεσίες σου ως freelancer, για να αναδείξεις και να αναπτύξεις τα ταλέντα και τις γνώσεις σου, ακόμη και αν ακόμη σπουδάζεις! Μπες λοιπόν στο koala.gr, δημιούργησε δωρεάν το προφίλ σου και ξεκίνα να χτίζεις το πελατολόγιό σου!

Συνοψίζοντας

Η περίοδος των σπουδών σου, θα πρέπει να είναι δημιουργική και ευχάριστη. Είμαστε βέβαιοι πως το να εμπιστευθείς το koalla.gr και να αναθέσεις μερικά από τα tasks σου στους freelancers του, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Δεν έχεις λοιπόν παρά να το δοκιμάσεις, καθώς μπορείς να βρεις υπηρεσίες από μόλις 5€!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.