ΕΚΠΑ: Android Developer – Android App Production

ΕΚΠΑ Android Developer

Νέο πρόγραμμα από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ με θέμα: Android Developer – Android App. Έως και 40% έκπτωση στα δίδακτρα και δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στους συμμετέχοντες.

Android Developer – Android App

ΕΚΠΑ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ οργανώνει ένα ακόμα Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης με θέμα: Android Developer – Android App Production.

Το πρόγραμμα απευθύνεται και πάλι σε απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ ημεδαπής και αλλοδαπής, και απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική εργασιακή εμπειρία ή ενασχόληση.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε: αποφοίτους σχολής πληροφορικής, μηχανικούς, μηχανολόγους ηλεκτρονικούς, ηλεκτρολόγους και απόφοιτους
σχολών θετικών επιστημών, καθώς και σε όσους έχουν ένα σχετικό τεχνολογικό υπόβαθρο
γνώσεων και θέλουν να επιμορφωθούν σε θέματα Android App Production.

Σκοπός του προγράμματος

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως σκοπό να επιμορφώσει τους εκπαιδευόμενους στα ακόλουθα:

  • σχεδιασμό και δημιουργία ολοκληρωμένων εφαρμογών
  • εξοικείωση με το περιβάλλον του Android Studio και την εγκατάσταση των κατάλληλων εργαλείων για την ανάπτυξη προγραμμάτων
  • κατανόηση της δομή και του τρόπου λειτουργίας μίας Android εφαρμογής
  • κατανόηση των προϋποθέσεως υπό τις οποίες χρησιμοποιούνται τα στοιχεία της εφαρμογής όπως το XML, το manifest file, τα gradle scripts
  • εκμάθηση αξιοποίησης Event Listeners
  • εκμάθηση της εισαγωγής και διαχείρισης δεδομένων
  • φόρμες, labels, datepickers και buttons
  • εκμάθηση δημιουργίας και διαχείρισης χαρτών και γεωχωρικών δεδομένων ( π.χ.user location, route guide to location)
  • εκμάθηση Emulators και ελέγχου και αποσφαλμάτωσης (debugging) εφαρμογών
  • εκμάθηση των ενεργειών που απαιτούνται για την εισαγωγή μίας εφαρμογής στο Google Play, καθώς και πρακτικές δημιουργίας εφαρμογών με προσαρμοστικότητα, επεκτασιμότητα και διαχειρισιμότητα

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 23/05/2022 και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 16/05/2022. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει 3 μήνες (συνολικά 72 ώρες). Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης σε όσους εκπαιδευόμενους που έχουν λάβει σε όλα τα μαθήματα βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο του 50%.

Κόστος Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Ισχύουν εκπτώσεις έως 40% και η δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις. Ακόμα ισχύουν εκπτώσεις για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. 

Επίσης, λόγω της ενεργειακής κρίσης και του περιορισμού στο διαθέσιμο εισόδημα, παρέχετε σε όλους ειδική έκπτωση 15% στα δίδακτρα για αιτήσεις από 29/3 έως και 16/5 & προεγγραφή με 80€. 

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή των διδάκτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.