Τρόποι Πληρωμής

ΠΕΛΑΤΕΣ

Καθώς στην iziPen μας νοιάζει πάνω από όλα η ασφάλεια αλλά και η προστασία των προσωπικών δεδομένων όλων των πελατών μας, η πληρωμή για κάθε παραγγελία στην πλατφόρμα μας πραγματοποιείται μόνο μέσω PayPal. Για να ολοκληρώσεις την αγορά της παραγγελίας σου και να ξεκινήσεις τη συνεργασία σου με τον writer σου δεν χρειάζεσαι απαραίτητα λογαριασμό PayPal και μπορείς να πληρώσεις με μία χρεωστική / πιστωτική κάρτα (MasterCard, Visa, American Express) ως απλός επισκέπτης. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σου θα μεταφερθείς αυτόματα στο προφίλ σου όπου θα δεις την κατάσταση της παραγγελίας σου ως ‘Ανατέθηκε’ στον writer της επιλογής σου. Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της αγοράς σου θα λάβεις αυτόματα ένα email επιβεβαίωσης από την ομάδα μας.

Επιπρόσθετα, για όλες τις παραγγελίες άνω των €120 δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας να πληρώσουν τμηματικά την παραγγελία τους. Για να καταστεί αυτό εφικτό, θα πρέπει να υπάρχει κοινή συμφωνία μεταξύ πελάτη-writer η οποία να επιβεβαιώνεται από την chat συνομιλία τους ως προς τον αριθμό των δόσεων, το περιεχόμενο του κάθε τμήματος της εργασίας και τις διαφορετικές ημερομηνίες παράδοσης του κάθε τμήματος. Στη συνέχεια, ο πελάτης μπορεί να προχωρήσει στη δημιουργία νέων παραγγελιών ίσων με τον αριθμό των δόσεων που έχει συμφωνηθεί σε κάθε μία από τις οποίες ο writer θα υποβάλλει την προσφορά του. Για παράδειγμα, αν το συνολικό κόστος της υλοποίησης της εργασίας σου είναι 300€ μπορείτε να χωρίσετε την εργασία σε 3 νέες παραγγελίες με την ανάλογη ημερομηνία προθεσμία κάθε φορά ως:

Παραγγελία 1: 100€

Παραγγελία 2: 100€

Παραγγελία 3: 100€

Έτσι, κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται ένα τμήμα της εργασίας σου από τον writer, θα μπορείς να το ελέγχεις πριν προβείς στην αγορά της επόμενης παραγγελίας.

Για να διαβεβαιώσουμε τη μέγιστη ασφάλεια σου στην πλατφόρμα μας δεν επιτρέπεται κανένας άλλος τρόπος πληρωμής εκτός PayPal. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία μας δεν έχει πρόσβαση στα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία του αγοραστή όπως ονοματεπώνυμο και στοιχεία κάρτας και παράλληλα διατηρούμε πλήρη εχεμύθεια.

*Να θυμάσαι πως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σου μέσω PayPal είναι απαραίτητο να παραμείνεις στη σελίδα για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να μεταφερθείς αυτόματα στο iziPen προφίλ σου!

WRITERS

Σε περίπτωση που είσαι writer είναι απαραίτητο να έχεις λογαριασμό PayPal για τις επιτυχείς πληρωμές σου από την iziPen. Για να ανοίξεις ένα νέο λογαριασμό PayPal εύκολα και εντελώς δωρεάν μπορείς να ακολουθήσεις αυτό τον Οδηγό Δημιουργίας PayPal. Για λόγους ασφαλείας καμία άλλη μέθοδος πληρωμής δεν υποστηρίζεται από την εταιρία μας και όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται αυστηρά και μόνο μέσω PayPal. Με την πληρωμή σου από την iziPen ως writer τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στο PayPal Balance (υπόλοιπο) του λογαριασμού σου και θα μπορείς άμεσα να τα μεταφέρεις σε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή να πραγματοποιήσεις μία νέα αγορά μέσω PayPal.

Για λόγους ασφαλείας, όλες οι πληρωμές απελευθερώνονται και αποστέλλονται στους writers μετά από την ολοκλήρωση και παράδοση 100% μιας παραγγελίας στον πελάτη. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται αυτόματα από το Τμήμα Πληρωμών iziPen σε 24ωρη βάση και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ενέργεια από τον εκάστοτε συνεργάτη. Για την επιτυχή πληρωμή ενός writer θα πρέπει:

  • H παραγγελία να παραδοθεί εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη.
  • Στην παραγγελία να μην ανιχνευθεί ποσοστό λογοκλοπής μεγαλύτερο από τα επιτρεπτά ακαδημαϊκά όρια σύμφωνα με το αντικείμενο της εργασίας.
  • Η εργασία να καλύπτει τις απαιτήσεις του πελάτη και να ολοκληρωθούν τυχόν διορθώσεις τηρώντας την αρχική συμφωνία τους (για έξτρα τροποποιήσεις και διορθώσεις που δεν συμπεριλαμβάνονταν στην αρχική συμφωνία τους, ο writer μπορεί να συμφωνήσει με τον πελάτη μία επιπρόσθετη αμοιβή με τη δημιουργία νέας παραγγελίας).

*Η ομάδα μας δεν θα σου ζητήσει ποτέ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως τον κωδικό του PayPal λογαριασμού σου.

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία σας. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Προσωπικά Δεδομένα. Το κατάλαβα