Φοιτητικές Προσφορές 2023-2024: Όλες οι φοιτητικές εκπτώσεις

Φοιτητικές προσφορές 2024

Η φοιτητική ζωή σίγουρα σημαίνει σπουδές και γνώση, αλλά φυσικά χρειάζεται και λίγη καλοπέραση! Τι γίνεται, όμως, όταν τα οικονομικά σου δε σου επιτρέπουν εκ των πραγμάτων να κάνεις όσα είχες σχεδιάσει; Η άνετη φοιτητική ζωή δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και ο τρόπος αυτός είναι η αξιοποίηση της ιδιότητάς σου ως φοιτητή.  Πράγματι, όσο σπουδάζεις μπορείς να βρεις και απολαύσεις πολλές προσφορές και ευκαιρίες, που, αν τις εκμεταλλευτείς, θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Για να σου γλιτώσουμε χρόνο, έχουμε συγκεντρώσει και σου παρουσιάζουμε παρακάτω, τις κορυφαίες φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις για το 2023!

Φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις σε Μέσα Μεταφοράς

Φοιτητικές εκπτώσεις σε εισηΑν το φοιτητικό σου σπίτι είναι μακριά από τη σχολή, σίγουρα θα χρησιμοποιήσεις λεωφορείο για να φτάσεις εκεί. Ευτυχώς όμως, δικαιούσαι μειωμένο εισιτήριο ή έκπτωση στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, όλο τον χρόνο. Σε περίπτωση που είσαι πρωτοετής φοιτητής και δεν έχεις λάβει πάσο ακόμη, υπάρχει και πάλι λύση. Μπορείς λοιπόν, αντί αυτού, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2023, να έχεις μαζί σου αντίγραφο της Βεβαίωσης Εγγραφής ή της Αίτησης Προεγγραφής που έχεις κάνει ηλεκτρονικά. Φυσικά, μετά τις 30 Νοεμβρίου θα έχει εκδοθεί η φοιτητική σου ταυτότητα και θα μπορείς να τη χρησιμοποιείς κανονικά.

Επιπρόσθετα, αν σπουδάζεις σε άλλη πόλη και θέλεις να επισκεφθείς το πατρικό σου, έχεις πολλές επιλογές. Αρχικά, έχεις φοιτητική έκπτωση από 25% έως και 50% στα ΚΤΕΛ, από και προς τη πόλη που σπουδάζεις. Ακόμη, μειωμένη τιμή θα πληρώσεις και αν θέλεις να ταξιδέψεις με τρένο, από τον τόπο κατοικίας σου στη σχολή σου και αντίστροφα. Η έκπτωση είναι στα εισιτήρια δεύτερης θέσης και φτάνει μέχρι και το 50% της αρχικής τιμής, για όσους σπουδάζουν σε ΑΕΙ ή ΙΕΚ.

Θέλεις να επισκεφθείς τους γονείς σου που μένουν σε νησί ή στο εξωτερικό, ή απλά σου αρέσουν τα ταξίδια; Μάθε λοιπόν πως αν σπουδάζεις σε ελληνικό πανεπιστήμιο ή έχεις τη Διεθνή Φοιτητική Κάρτα ISIC, έχεις φοιτητική έκπτωση στις περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες. Συγκεκριμένα, απολαμβάνεις τα εξής:

  • Φοιτητική έκπτωση 50% αν ταξιδεύεις με την ‘Blue Star Ferries’, την ‘Seajets’, την ‘Hellenic Seaways’ και την ‘Zante Ferries’
  • Μείωση 50% στο εισιτήριο σου, αν ταξιδεύεις με την ‘Minoan Lines’ και 20% φοιτητική έκπτωση αν μεταφέρεις και το αυτοκίνητό σου, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2023.
  • Φοιτητική έκπτωση 50% αν ταξιδεύεις με την ‘Anek Lines’ και ακόμη 20% αν μεταφέρεις το αμάξι σου στο Ηράκλειο ή 50% αν το πηγαίνεις στα Χανιά.

Φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις σε ψυχαγωγία, κινηματογράφους και θέατρα

Πεθύμησες να δεις μια ταινία με την παρέα; Μπορείς να σημειώσεις όσες σου κίνησαν το ενδιαφέρον και να τις παρακολουθήσεις στα ‘Village Cinema’, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με μειωμένο φοιτητικό εισιτήριο! Η έκπτωση ισχύει για τους προπτυχιακούς και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές των πανεπιστημίων της χώρας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις το φοιτητικό πάσο σου. Έλεγξε και τους κινηματογράφους και τα θέατρα της γειτονιάς σου – πολύ πιθανόν να έχεις και εκεί έκπτωση στο εισιτήριο σου, ως φοιτητής!

Επίσης πολλοί είναι και οι χώροι διασκέδασης, ειδικά στην Αθήνα, που προσφέρουν μειωμένες τιμές για φοιτητές. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά σου, με φοιτητικές τιμές φιάλης, σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας, ανάλογα το μαγαζί που θες να επισκεφθείς. Αν λοιπόν  θέλεις να περάσεις καλά με την παρέα των συμφοιτητών σε κάποιο club, νυχτερινό κέντρο ή στα μπουζούκια, καλό θα ήταν να έχετε εξετάσει από πριν τις επιλογές σας.

Φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις σε λευκά είδη, ρούχα και παπούτσια

Φοιτητικές εκπτώσεις ρούχαΑκόμη και αν συγκατοικείς και μοιράζεσαι τα φοιτητικά έξοδα, σίγουρα το ποσό που θα πρέπει να διαθέσεις για να εξοπλίσεις το φοιτητικό σου σπίτι σε λευκά είδη δεν είναι ευκαταφρόνητο. Ωστόσο, μπορείς και πάλι να αξιοποιήσεις το φοιτητικό σου πάσο για να εξοικονομήσεις χρήματα και να βρεις προσφορές πετσέτες μπάνιου, πετσέτες κουζίνας, παπλωματοθήκες, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες κ.α.

Συγκεκριμένα, στο eshop ‘Γαρύφαλλο’ έχεις έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα τους, ως νέος φοιτητής, ενώ στο ‘My Casa’ και στο ‘Linohome’ θα βρεις κουρτίνες, σετ πετσέτες, παπλωματοθήκες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες σε πολύ οικονομικές τιμές για την επίπλωση του φοιτητικού σου σπιτιού.

Από την άλλη, όσο σπουδάζεις μπορείς να επωφεληθείς και από πολλές εκπτώσεις σε νεανικά ρούχα και παπούτσια. Συγκεκριμένα, με την φοιτητική σου ταυτότητα μπορείς να έχεις:

  • Έκπτωση 10% από το eshop αλλά και από το φυσικό κατάστημα του ‘Luigi’, με την προσφορά ‘student’
  • 10% έκπτωση από το eshop και το app του ‘ASOS’, μέσω των προσφορών του προγράμματος ‘CU Around’ της ‘Vodaphone’
  • 10% έκπτωση από τα ‘Nike’, μέσω της πλατφόρμας ‘UniDays’
  • Εκπτώσεις και προσφορές από πολλά ακόμη καταστήματα της γειτονιάς σου, με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο.

Φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας και Internet

Φοιτητικές εκπτώσεις τηλεφωνίαΩς φοιτητής, μπορεί να μένεις μακριά από το σπίτι σου ή οι φίλοι σου να σπουδάζουν σε άλλη πόλη και τα τηλεφωνήματα μαζί τους να είναι πολλά. Αλλά ακόμη και να είσαι από τους τυχερούς, σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολύ το τηλέφωνό σου όσο είσαι στη σχολή. Θα πρέπει για παράδειγμα να συνεννοηθείς με τα άτομα της ομαδικής εργασίας ή να χρησιμοποιήσεις το Internet για να βρεις στοιχεία για την εργασία του εξαμήνου.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις μεγάλες χρεώσεις! Χρησιμοποιώντας τη φοιτητική σου ταυτότητα μπορείς να βρεις οικονομικά φοιτητικά πακέτα σταθερής τηλεφωνίας, sms και Internet, για να σερφάρεις γρήγορα και να μιλάς με όλους. Συγκεκριμένα μπορείς να βρεις τις εξής φοιτητικές προσφορές:

  • Από την ‘Nova’, μπορείς να βρεις δυο φοιτητικά πακέτα για Intenet και σταθερή τηλεφωνία, με 20€ τον μήνα για internet με ταχύτητες έως 50 Μbps ή με 23€ τον μήνα για ταχύτητες έως 100Mbps. Σε κάθε περίπτωση έχεις τον πρώτο μήνα δωρεάν και κλήσεις προς σταθερά και κινητά.
  • Με το πρόγραμμα ‘What’s Up Student’ του ‘Γερμανού’, μπορείς να βρεις φοιτητικά πακέτα για ομιλία και διαδίκτυο, από 6€ και από 7€ αντίστοιχα.
  • Με τα προγράμματα ‘CU Exclusive’ της ‘Vodaphone’ μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά φοιτητικά πακέτα, για απεριόριστα λεπτά ομιλίας, πολλά sms και giga bytes, για να μην ξεμένεις ποτέ από data. Με το ‘Free Data in Unis’, μάλιστα, μπορείς να έχεις δωρεάν internet, όσο είσαι στον χώρο του πανεπιστημίου που σπουδάζεις.

Φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις σε βιβλία και συγγράμματα

Σου αρέσει να διαβάζεις βιβλία ή ψάχνεις να αγοράσεις ένα επιπλέον σύγγραμμα που θα σε βοηθήσει στην εκπόνηση της πτυχιακής σου; Μπορείς να επωφεληθείς από τις φοιτητικές εκπτώσεις των βιβλιοπωλείων και των εκδοτικών οίκων! Μεταξύ άλλων μπορείς να έχεις:

  • Από τις εκδόσεις ‘Κριτική’, από το βιβλιοπωλείο ‘Μιετ’ αλλά και από τις εκδόσεις ‘Παπαζήση’, έκπτωση -40%, σε όλα τα βιβλία.
  • Έκπτωση 50% για τα βιβλία των εκδόσεων ‘Σταμούλη’, που έχουν εκδοθεί πριν την τελευταία διετία, τα οποία μπορείς να προμηθευτείς από τα βιβλιοπωλεία τους.
  • Από τον εκδοτικό οίκο ‘Σάκκουλα’, έκπτωση έως -40% για αγορά νομικών συγγραμμάτων.
  • Πολλά προνόμια και εκπτώσεις, μόνο για φοιτητές, εξαργυρώνοντας πόντους από την κάρτα Student card’ από τα ‘Public’.

Φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις στις μετακομίσεις και στη μεταφορά φοιτητικού εξοπλισμού

Σε περίπτωση που θέλεις να μεταφέρεις κάποια έπιπλα ή ηλεκτρικό εξοπλισμό από τον τόπο κατοικίας σου στο φοιτητικό σου σπίτι, υπάρχουν μερικές εταιρείες μεταφορών που προσφέρουν μειωμένες τιμές. Για παράδειγμα, η ‘Επιπλομεταφορική’ προσφέρει φοιτητική μετακόμιση από 50 ευρώ και καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και περιοχές του εξωτερικού. Η μεταφορική εταιρεία ‘Trans4U Παπαδημητρόπουλος’  προσφέρει χαμηλές τιμές για φοιτητικές μετακομίσεις σε Πάτρα και Αθήνα. Από την άλλη, μπορείς να νοικιάσεις βαν για την μεταφορά φοιτητικού εξοπλισμού, από την ‘Enoikiasisvan’ και να επωφεληθείς από την ειδική έκπτωση -10% για φοιτητές.

Φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις σε εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας

Φοιτητικές εκπτώσεις σε ρεύμαΣε μία δύσκολη περίοδο για την ενέργεια είναι σημαντικό να ξέρεις ότι πολλές εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας προσφέρουν έκπτωση στους φοιτητές. Έτσι, μεταξύ άλλων, καλό είναι να εξετάσεις και τις εξής προσφορές σε ηλεκτρικό ρεύμα και αέριο:

  • Η εταιρεία ‘Protergia’ με το νέο πρόγραμμα ‘Value Student’ για φοιτητές, σου χαρίζει τα 10 πρώτα πάγια μέχρι να εγκατασταθείς για τα καλά στο φοιτητικό σπίτι και σου παρέχει σταθερά χαμηλή τιμή ανεξαρτήτως κατανάλωσης.
  • Η εταιρεία ‘ΗΡΩΝ’ σου δίνει φοιτητική έκπτωση συνέπειας 20% με μηνιαίο πάγιο 3€ και χωρίς τη δέσμευση για συμβόλαιο.
  • Από την εταιρεία ‘Volton’ μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο φοιτητικό πακέτο, είτε συγκατοικείς είτε όχι, να απολαύσεις σταθερό λογαριασμό για 1 χρόνο και να πάρεις και δώρο φοιτητικό κουπόνι 50€ για αγορές από τα Praktiker.

Φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις σε ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα

Αρκετά καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών είναι δίπλα στους φοιτητές και προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις στα είδη τους. Δες λοιπόν μερικές από τις επιλογές σου και σημείωσε τι χρειάζεται να αγοράσεις:

  • Στον ‘Κωτσόβολο’ θα βρεις πολλά φοιτητικά πακέτα σε χαμηλές τιμές για να εξοπλίσεις το φοιτητικό σπίτι. Αν, μάλιστα, έχεις την φοιτητική κάρτα ISIC, δικαιούσαι και επιπλέον έκπτωση -10%.
  • Στα φυσικά καταστήματα ‘Ηλεκτροχώρος’ αλλά και στο e-shop μπορείς να βρεις διάφορα πακέτα ηλεκτρικών συσκευών, με ειδική φοιτητική έκπτωση .
  • Από το e-shop ή το κατάστημα ‘Σπίθας Ηλεκτρικά’ στην Νέα Ιωνία θα βρεις μειωμένες τιμές σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που χρειάζεται το φοιτητικό σου σπίτι.

Εκτός από ηλεκτρικές συσκευές όμως, στο φοιτητικό σου σπίτι θα χρειαστείς και έπιπλα. Μπορείς λοιπόν να αξιοποιήσεις τις φοιτητικές εκπτώσεις για έπιπλα των μεγάλων καταστημάτων αλλά και εκείνων της περιοχής σου, επιλέγοντας τα φοιτητικά πακέτα τους.  Έτσι θα φτιάξεις εύκολα το πρώτο σου σπίτι, όπως το είχες φανταστεί!

Φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις σε μουσεία, γκαλερί και αρχαιολογικούς χώρους

Αν σου αρέσει να μαθαίνεις για την ιστορία, να βλέπεις ευρήματα ή να γνωρίζεις καλύτερα τους  πολιτισμούς και τις τέχνες, δεν έχεις παρά να πάρεις την παρέα και να επισκεφθείτε ένα από τα μουσεία, τις γκαλερί ή τους αρχαιολογικούς χώρους δίπλα σας. Σε αρκετά από αυτά δικαιούσαι μειωμένο φοιτητικό εισιτήριο, με το πάσο σου ή τη φοιτητική κάρτα ISIC και σε αρκετές περιπτώσεις έχεις ελεύθερη είσοδο. Μήπως λοιπόν, αντί για βόλτα στο κέντρο να επισκεφτείς ένα μουσείο σήμερα;

Συνοψίζοντας

Αυτή ήταν η λίστα με όλες τις φοιτητικές προσφορές και εκπτώσεις που συγκεντρώσαμε για εσένα. Θυμήσου να χρησιμοποιείς συχνά την ακαδημαϊκή σου ταυτότητα και τη φοιτητική κάρτα ISIC ώστε να απολαμβάνεις όλα τα φοιτητικά προνόμια. Φυσικά μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, ρωτώντας τα καταστήματα της γειτονιάς σου, ακόμη και τα κομμωτήρια, αν προσφέρουν ειδικές τιμές σε φοιτητές.

Μην ξεχνάς ότι στην iziPen έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να έχεις  πάντα τις χαμηλότερες κοστολογήσεις της αγοράς για την εκπόνηση των ακαδημαϊκών εργασιών σου, όπως πάντα με Δωρεάν Έλεγχο Λογοκλοπής και την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων iziPen! Ανέβασε σήμερα το αίτημά σου και πάρε τις καλύτερες προσφορές από τους writers.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.